Перейти до змісту

Продам автомобіль ЗАЗ 968М 1988р.в.,

olly_asd

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам автомобіль ЗАЗ 968М 1988р.в.,

Ціна:

8000 грн.

Двигатель: Бензин, 1.2 л, 50 л.с., механическая, цвет - песочный, привод задний

гаражное хранение

Машина в нормальному стані, на ходу. Зимою не експлуатувалась. 1 власник.

Всі питання та пропозиції в ПП або за тел О95 1 пять 4 один 4 55

Можливий торг.....

Опубліковано

бляха ну як можна за таке 1000 доларів давати, он ауді нерозтаможені в чудовому робочому стані 98-2001 років стількі коштують, тай можна по знайомий по селах поїздити то не то шо за 1000дол а за 500-400доларів можна купити москвічі копейкі таврії волинянкі, правда з деякими недочотами зате на ходу , і ще й в любову випадку можна й на металолом пустити і так в плюсах остатится, мали б вже хоч якусь елементарну совість за запора просити 1000баксів це ну дуже смішно і про покупців ніякої мови навіть не може бути. http://auto.ria.ua/auto_peugeot_309_10178862.html

Опубліковано
  В 14.01.2013 в 12:17, Political сказав:

бляха ну як можна за таке 1000 доларів давати, он ауді нерозтаможені в чудовому робочому стані 98-2001 років стількі коштують, тай можна по знайомий по селах поїздити то не то шо за 1000дол а за 500-400доларів можна купити москвічі копейкі таврії волинянкі, правда з деякими недочотами зате на ходу , і ще й в любову випадку можна й на металолом пустити і так в плюсах остатится, мали б вже хоч якусь елементарну совість за запора просити 1000баксів це ну дуже смішно і про покупців ніякої мови навіть не може бути. http://auto.ria.ua/a...9_10178862.html

Вибачте за"оффтоп"

1.Шановний Political вам не підходить ціна, будь ласка не купляйте, або торгуйтесь з продавцем.

2.Хотів би я глянути на ту Ауді"в чудовому робочому стані 98-2001 років"-це кузов C5 і в "бундесі"/Польщі вона буде коштувати мінімум 2500$, а її ще треба пригнати, протягнути через кордон.(за такі гроші її мають,як мінімум, вкрасти з сусідньої стоянки)

"ауді нерозтаможені в чудовому робочому стані 98-2001 років" за 1000 дол. в вас візьме будь-який шрот і скаже велике дякую.

Я вже не говорю про те, як ви будете їздити на нерозмитненій машині.

3.На рахунок ціни-це особиста справа продавця, і не треба говорити про совість.

З.І Будь ласка, ставте більше розділових знаків, і перечитуйте написане-а то ріже очі.

Ще раз вибачте за "оффтоп"

Опубліковано

Political тут взагалі на своїй хвилі)

Так сказати, в нього своя атмосфера. Колись мені розповідав що приганяли партнера 06року і в нас він виходив 3.5k$.

Я був здивований такими цінами, пропонував йому співпрацю, але він відмовив...ех(

Опубліковано

50-ка экспортный вариант, бензин А 92, т.к. на западе не было А76.

По цене, МОЕ МНЕНИЕ, 1000 мертвых американских президентов это много, я ВАЗ 2106 1990 года взял за 1200, перебрал тока подвеску. Интересно конечно глянуть фото мотора, багажника, салона, состояние кузова. У меня есть ЗАЗ, и если машина стоит в гараже долго – то думаю она не может быть полностью исправна, из личного опыта эксплуатации ЗАЗ 968М. Когда я покупал свой ЗАЗ, то меня тоже убеждали что все ок, а на самом деле тормозило токо 1 колесо и расход был 25л на 100км, при норме 8л. Да еще для общего развития- запчасти для ЗАЗ дорогие, на ВАЗ в 2 раза дешевле.

Уважаемый olly_asd можете меня рассматривать потенциального покупателя, даю 120 мертвых американских президентов.

И еще вопрос – продает машину хозяин?

Опубліковано

ЗАЗ-968БЭ, 50 кс...Фото таблички з маркуванням двигуна - в студію будь ласка.

Ціна таки кусається. На такі гроші я там не повинен знайди жодного сліду від іржі кузова...Як Ви думаєте, я їх не знайду?

Ну і, як би, по ходовим характеристикам..З таким двигуном він повинен "йти" не набагато гірше за мого...Порівняти б?

Тоді можна про щось говорити - а так.... ІМХО - максимальна ціна 500 у.о, при умові "ідеального" стану

Опубліковано

Що ви мені тут не росказуйте, це багато 1000 баксів. Просити за відро якому 24 роки це смішно.

Опубліковано
  В 14.01.2013 в 21:41, fedot сказав:

ЗАЗ-968БЭ, 50 кс...

Ось і я щось сильно сумніваюсь, що у автора саме такий ЗАЗік...
Опубліковано
  В 14.01.2013 в 21:41, fedot сказав:

ЗАЗ-968БЭ, 50 кс...Фото таблички з маркуванням двигуна - в студію будь ласка.

Ціна таки кусається. На такі гроші я там не повинен знайди жодного сліду від іржі кузова...Як Ви думаєте, я їх не знайду?

Ну і, як би, по ходовим характеристикам..З таким двигуном він повинен "йти" не набагато гірше за мого...Порівняти б?

Тоді можна про щось говорити - а так.... ІМХО - максимальна ціна 500 у.о, при умові "ідеального" стану

оф топ)

а що в тебе зазіку стоїть за двигун якщо не сикрет?)) сусід просто цікаво)

Опубліковано
  В 15.01.2013 в 13:00, Foross сказав:

оф топ)

а що в тебе зазіку стоїть за двигун якщо не сикрет?)) сусід просто цікаво)

Рідний)

Можу показати)

В 15.01.2013 в 09:44, Jardis сказав:

Що ви мені тут не росказуйте, це багато 1000 баксів. Просити за відро якому 24 роки це смішно.

:0146: Чесно скажу - в моєму без аудіо - більше 5-ти

Тойота теж відро - все залежить від точки зору)

• 2 тижня потому...
Опубліковано
  В 25.01.2013 в 10:11, sergK сказав:

Так фото будут?

А тебе они надо? Тех что есть вполне достаточно. Даже если его наполировать как коту яйца - это не средство передвижения, а просто игрушка. За которую я например могу дать 150баксов :) и то не себе , а своему сыну - чтобы игрался от нефиг делать :)

Опубліковано

DarkMonk, звідки стільки жовчі до старенької, української машини?

тебе десь на дорозі вздрючив Запорожець?

хочеш про це поговорити? :)

тобі завелика ціна - проходиш мимо, купляєш те на що вистачило грошей :)

та і яйця ти сплутав з собачими. в котів яйця завжди в шерсті, не блистітимуть.

Опубліковано
  В 26.01.2013 в 12:56, Voytik сказав:

DarkMonk, звідки стільки жовчі до старенької, української машини?

тебе десь на дорозі вздрючив Запорожець?

хочеш про це поговорити? :)

тобі завелика ціна - проходиш мимо, купляєш те на що вистачило грошей :)

та і яйця ти сплутав з собачими. в котів яйця завжди в шерсті, не блистітимуть.

1. Вот только не надо переводить всё на возраст и политику ладно!!!

2. Ты что психолог? Спасибо, в услугах не нуждаюсь.

3. Не тебе мерять мой кошелёк.

4. Ну и наконец, если не разбираешься ни в чём нехрен тут трындеть.

post-40-0-78439400-1359207582_thumb.jpg

Опубліковано

Я просто попросил фото ЗАЗа, а Вы плавно перешли на яйца котячьи! Ну впрочем это как везде!

Опубліковано

Фото будуть тільки пізніше, неможу відкрити гараж в звязку із замерзанням воріт.....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...