Перейти до змісту

Где в Луцке купить шубу?

Alexss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ! Подскажите, где в Луцке или неподалёку можно купить норковую шубу по нормальной цене, и чтоб не впарили какого-нить кролика, а то я в мехах не разбираюсь.)

Может кто сам занимается... или буду благодарен за совет.

Опубліковано

Колись по ТВ була дуже толкова передача про махлювання продавців норкових шуб. Запам"ятав, що досить часто шкірки розтягують. Такі шуби холодніші, оскільки ворсинки розташовані значно рідше.

Опубліковано

В "Гранд-Волині" бачив сьогодні, справа від входу.

Також маю знайомого який торгує шубами на "варшавці"-ряд біля Юванта, якщо цікаво можу звести, там точно кролика не впарять)))))

Опубліковано

В "Гранд-Волині" бачив сьогодні, справа від входу.

Також маю знайомого який торгує шубами на "варшавці"-ряд біля Юванта, якщо цікаво можу звести, там точно кролика не впарять)))))

Звісно цікавить! про це й мова. Прошу контакти в приват.

Опубліковано

якщо є можливість, радив би купувати за кордоном - ціна значно нижча, якість вища. Хоча б в Італії чи Польщі. Або шукати, хто б міг привезти.

Опубліковано

В Польшу з"їздить не проблема, але ж треба хоч трохи розбиратися в хутрі. Краще вже тут на місці, якщо трохи і дорожче, але щоб надійно.

Опубліковано

Маю знайомих які привозять шуби з закордону!!! але цін незнаю... можу розпитати якщо ще потрібно..

Опубліковано

Маю знайомих які привозять шуби з закордону!!! але цін незнаю... можу розпитати якщо ще потрібно..

Цікавить те, що є в наявності, бо часу не дуже багато. Якщо мають якісь варіанти буду вдячний за інформацію.

Опубліковано

Завтра навіть зможеш подивитись.. але треба взнати точну інформацію...які шуби є і де їх можна подивитись...

Опубліковано

А не судьба зайти в Ювант, там хутрові магазини на видних місцях...

Спасибо за "дельный" совет.

Опубліковано

Недавно обікрали хутровий магазин в центрі, якщо будеш купувати шубу ,,з рук,,- можна нарватись.

Це теж ,,дєльний,, на даний момент.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...