Перейти до змісту

Перфораційні окуляри


Tarzanych

Рекомендовані повідомлення

Два роки тому через регулярну роботу за комп'ютером почав псуватись зір. Не критично, але все ж відчувається добряче. Зараз навіть коли просто гуляю по вулиці, відчуваю, що очі втомлені.

Кажуть, перфораційні окуляри-тренажери дозволяють зняти надмірну напругу та заставити працювати ослаблі м'язи очей.

Хто ними користувався, будь ласка, поділіться інформацією, чи допомагають вони на практиці, і які краще замовляти? Які вимоги до них ставити?

ochki_dirochki.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись зробив собі схожі окуляри, вирізав з чорного картону і зробив дірочкі та прикріпив в старі без скелець окуляри, так в них видно чудово, але через годину вже трохи стає напружувати очі.. Мій досвід це фігня. А от піратські окуляри це дійсно тема,очі не втомлюються за компютером а навіть тренуються, по 30-40 хв на одне око, сам собі таке зробив. Після них дійсно аж яскравість в кольорах і чіткіше стає, можеш сам спробувати. Тут нижче на відео Жданов гарно про них пояснив. Хоча в загальному його методи чисто механічні та однобокі, що потребують багато доповнень. Про окуляри піратські ідеально розповів.

http://www.youtube.com/watch?v=zAvvdEAAI2k

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Chyvak, так їх потрібно носити не більше 30 хвилин на день...

Жданов... Ну я, м'яко кажучи, сумніваюсь в його кваліфікації в цих питаннях

Але про піратські окуляри дякую :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перфораційні окуляри потрібно носити від 2-ох хвилин 2-3рази на день поступово збільшуючи тривалість до 15 -20 хвилин, а потім зменшувати тривалість до вихідного рівня. Таким чином очі не втомлюються і з"являється певний ефект. Це все залежить від стану цінової звязки і еластичності кришталика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...