Перейти до змісту

Контактні лінзи

meic

Рекомендовані повідомлення

При окулярах ви не рухаєте оком, повертаєте всю голову - працюють м'язи шиї, а не ока.

ТАТИШО! Ржу
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для тих хто хоче собі покращити, а то й виправити зір, рекомендую прочитати дві книжки 1. Брофман "Улутшите ваше зрение" де автор дійсно глибинно підійшов до цієї проблеми і езотеричну книгу "Трансерфінг реальності" Вадіма Зеланда. (Книги Бейтса і Норбекова по покращенню зору бажано до того вже на пямять знати це ази, як буквар в цій сфері, хоча може й і не обовязково). Для того, щоб зір не лише падав, а й покращувався одних вправ не достатньо. Треба повністю перепрошити свою свідомість і бачення до світу, позбутися цілого ряду страхів і знайти причину погіршення зору. Я 12 років не міг з місця зрушити у відновленні зору, максимум це загальмовував падіння зору, а тут за 3.5 місяці на 2 діоптрії покращив зір. Як тільки бачу що в теперішніх лінзах бачу чітко, відразу собі змінюю на слабші на 0.5 , 2-3 тижня трохи є дискомфорт, але це надмотивація робити все, що можна, для того аби бачити номер маршрутки, обличя людей ітд чіткіше, без напрягу і прищурення очей, а потім чіткість покращується поступово. Потрібно сильно захотіти виправити зір, робити вправи, візуалізувати покращення процесу відновлення не для галочки, а з душою і радістю і коли він трішки покращеться, зявиться віра для нашого розуму, а віра і бажання це залізобетон для успіху. По відновленню зору можливо створю окрему тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Chyvak, скільки часу пройшло від початку "занять" і до сталого стану? Зір вже стабілізувався чи досі змінюється?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При окулярах ви не рухаєте оком, повертаєте всю голову - працюють м'язи шиї, а не ока.

ТАТИШО! Ржу

А дарма.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Chyvak, скільки часу пройшло від початку "занять" і до сталого стану? Зір вже стабілізувався чи досі змінюється?

почав з кінця вересня початку жовтня, тоді носив лінзи -6.5, нещодавно перейшов на -4.5 продовжую відновлення, дуже хочеться вже нарешті від тих сіліконових скелець позбутися, як вже вони мені набридли. Хоч і буває, що в слабших лінзах бувають періоди відчутного спаду зору і хочеться назад повернутись, але це тимчасове головне не зламатись тоді і згодом наступають періоди покращення чіткості. Відбувається це хвилеподібно, потім стабілізується до нормальної чіткості і коли як на мене я бачу достатньо комфортно, потрібно знову знижувати собі 0.5 діоптрію, а то знаю піде знову регрес, а не прогрес, потрібно дати очним мязам працювати постійно, але без напруги. Вправа пальмінг навіть при слабкиз контакних лінзах якщо не маєте змоги скинути теж ефективний та й інші елементарні вправи. Афірмації для очей та тіла взагалі магічна тема, спочатку до них скептично відносився, а зараз розумію їх силу. ))) Головну суть яку я виокремив, це потрібно більше уваги звертати на періоди покращення і їх в себе в голові тримати, смакувати тоді їх буде більше, дякувати очам і зір запуститься вгору, а ми акцентуєм увагу, що зір погіршився і очі в нас погані, це запускається програма на погіршення зору. Ще в жовтні мене надихнув досвід цієї людини, по подібній формулі і я відновлюю зір http://mpolo.livejou....com/31492.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТАТИШО! Ржу

А дарма.

Ношу окуляри вже 16 років. Роки 2 носив лінзи.

Згідний що в лінзах бачення світу інакше і зручніше, ніж в окулярах. Але експлуатація лінз, порівняно з окулярами, набагато важча.

Якщо хочу побачити щось, що знаходиться на краю лінз окулярів, то, звичайно ж, повертаю голову, а не ламаю собі очі. Згідний, що в окулярах коситись по сторонах не зручно, але "косяки" кидати теж як мінімум не гарно, а часом можна за "косяк" і по шнобелю получити.

Тут тре вияснити що lerov у свою фразу вкладав - з побудови речення мені здалось, що повертання голови, а не очей з т.з. lerov-а - це ну дуже величезний мінус окулярів, а це аж ніяк не так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Chyvak, значить -2 за три місяці. Угу. Цікаво що буде через 3,6,9... місяців. Імхо, 3 міс це дуже мало, щоб стверджувати що зір вернувся назавжди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Chyvak, дякую за розповідь. Зацікавило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я й не стверджую, що зір вернувся на 100%. Просто йде дискусія про лінзи і окуляри в чому краще ходити і від чого зір не буде падати. Я запропонував цей вектор покращення зору. Кому цікаво беріть до уваги, я вам говорю реальні факти. А для мене зниження - 2 діоптрії це і так дуже велика радість на даний момент, з'явилась віра на виздоровлення, настрій гарний ))) А то 15 років підряд в мене зір постійно поступово з кожним роком, місяцем котився в низ і низ, настрій від цього погіршувався все більше і більше, акцент уваги ще й на цьому був постійно те і отримував, а 12 років вишуковував ідеальну формулу відновлення зору. "Зкліпав" і обьєднавши кількох відомих людей їх наукові і творчі праці по виздоровленню формулку, яка ще корелюється постійно і як на мене діє Головне повірити переконався "По вірі вашій і буде" . або принцип зеркальної будови світу (Зеланда "Трансерфінг реальності,чи фільм Секрет ітд) той самий з точки зору квантової фізики голографічний приницип будови світу тут діє на 100%. Вірю 2 діоптрії покращення на даний момент це ще далеко не стеля )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, моя бабуся до старості теж стала бачити без окулярів) так як з віком у переважної більшості людей починає розвиватись далекозорість, то якщо у вас "-", то є великий шанс вийти на 0)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

summer, через років 10-15-20.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не критикуйте, а подякуйте, що з вами поділилися цікавою інформацією. :_02: Хто схоче візьме собі на замітку. Кому не цікаво промовчить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не критикуйте, а подякуйте, що з вами поділилися цікавою інформацією. :_02: Хто схоче візьме собі на замітку. Кому не цікаво промовчить.

я не критикую, я вам чесно кажу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я знаю. Є така штука) Після 50-и може перейти в далекозорість (пресбіопію).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТАТИШО! Ржу

А дарма.

Ношу окуляри вже 16 років. Роки 2 носив лінзи.

Згідний що в лінзах бачення світу інакше і зручніше, ніж в окулярах. Але експлуатація лінз, порівняно з окулярами, набагато важча.

Якщо хочу побачити щось, що знаходиться на краю лінз окулярів, то, звичайно ж, повертаю голову, а не ламаю собі очі. Згідний, що в окулярах коситись по сторонах не зручно, але "косяки" кидати теж як мінімум не гарно, а часом можна за "косяк" і по шнобелю получити.

Тут тре вияснити що lerov у свою фразу вкладав - з побудови речення мені здалось, що повертання голови, а не очей з т.з. lerov-а - це ну дуже величезний мінус окулярів, а це аж ніяк не так.

Який сенс сперечатись з ярим прихильником окулярів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...