Перейти до змісту

Ігор Єремєєв - інтерв’ю для УП

kudrom

Рекомендовані повідомлення

http://www.pravda.com.ua/articles/2012/12/20/6980161/

Ну що ж, депутат від Волині стає відкритим для преси, можемо обговорити ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який він там білий і пушистий.... прямо ангел, і так у нього харашо, і збоку всьо чудово...

"Свобода" навіть стверджувала, що ви давали по 200 гривень. Хіба це не підкуп виборців?

- Можу вам точно сказати, що кандидат у народні депутати Єремеєв Ігор Миронович жодного разу не порушив виборчий закон України.

звіздить і не червоніє :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во-во, я теж читав, аж просльозився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як можна обговорювати пусте місце?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там є і слушні речі. Наприклад відповідь на питання чому він поголосував за 2-е премєрство Азарова:

Окрім того, я не згодний з поведінкою опозицією по цьому питанню. Чому вони не запропонували свою кандидатуру? Об’єднана опозиція мала плюс-мінус 180 депутатів. Партія регіонів, так звана партія-переможець, має теж приблизно 180. Є позафракційні, є комуністи.

Чому не запропонувати дві кандидатури – опозиція свою кандидатуру прем’єра, провладна партія - свою? Чому ніхто не прийшов до позафракційних, не сказав: "Хлопці, давайте зустрінемось, порозмовляємо. Подивіться, у нас є достойний кандидат на прем’єра". Ми б тоді знали: є кандидатура прем’єра від опозиції, це та людина, яка в майбутньому може стати прем’єр-міністром. Чому ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та цей чувак нормально розмірковує...але про підкуп дісйно смішно )

також у мене є інформація що люди дісйно за нього голосували бо він "нормальний" кандидат.

Він підкупи робив не за рік до виборів як Палиця а ці всі 6-7 років...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А "нє судьба" була взагалі за Азіарова не голосувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В інтервю є відповідь на це питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не відповідь: він просто перелив з пустого в порожнє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому?

- Є варіант натиснути "проти" Азарова!

- І завтра висувається кандидатура Колесніченка на прем'єра! Чи Чечетова. Що далі? Я вважаю, що до Миколи Яновича дуже багато запитань. Але в даній ситуації це хоч якийсь варіант.

В принципі він правий. Не був би на цій посаді Азаров - був би хтось інший. Думаю, що ніхто не сумнівається що від ПР... От перестановки слагаемых сумма не меняется... А опозиція як відомо своєї кандидатури на цю посаду не висунула ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви не можете для себе зрозуміти - для цього треба було побути зі мною на окрузі - що люди сьогодні вже не ті, які були в 90-х роках. Вони оцінюють тебе не тільки як того, хто може купити велосипед, вони хочуть бачити нові ідеї, прискіпливо оцінюють кожне слово і намагаються розібратися, чи варто тобі довіряти.

Це звичайно насмішило ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В принципі він правий. Не був би на цій посаді Азаров - був би хтось інший. Думаю, що ніхто не сумнівається що від ПР... От перестановки слагаемых сумма не меняется... А опозиція як відомо своєї кандидатури на цю посаду не висунула ...

Він пересмикує факти, бо з самого початку було відомо (зокрема, і ті самі ЗМІ писали), що прем'єр-міністром буде Азаров. Тільки фігурувала кандидатура Арбузова, а не Чечетова чи Колісниченка. Ці особи точно б не були. При висуненні кандидатури на посаду прем'єр-міністра було питання: це має бути особа або рівновіддалена від усіх сил впливу в ПР, або людина "родини". Кому як не Єремєєву було про це знати. За дурнів людей має?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прізвище тут ролі не грає. По великому рахунку це все люди однієї команди. Погано те що опозиція не готова брати владу в свої руки. Відсутність кандидатури на пост премєр-міністра з її сторони - свідчення цього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли побачив "інтервю" на уп навіть не став читати - це лише трата часу

чому ?

Такі як евремєєв не являються самостійною силою , а лише лягають під сильніших на даний момент

В принципі , Пр+кпу вистачило би і без самовисуванців , але їм треба було проголосувати .

Чому ?

Щоб висловити свою відданість . Тому що якщо не проголосував - значить проти азарова, проти уряду, проти ПР, проти президента?

А проти президента бути не можна - бо прийдуть і заберуть бізнес

Все інше, що воно там патякає, розрахунок на лохів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прізвище тут ролі не грає. По великому рахунку це все люди однієї команди.

При висуненні кандидатури на посаду прем'єр-міністра було питання: це має бути особа або рівновіддалена від усіх сил впливу в ПР, або людина "родини".

;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що таке премьер в Україні сьогодні?

Це навіть не тоді, коли Юлька була.

Вся біда, що влада в нас зараз безроздільно належить одній людині., яка і нікуди країну не веде, бо головна мета цієї людини подовше втриматись при владі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не про те зараз мова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Ви не думали, що у вашому житті може статися щось подібне, як із Ходорковським?

- Я не виключаю жодних варіантів у житті. В тому й полягає мудрість, що ти повинен навчатись на чужих помилках.

Не розумієте? Людина вчиться ось і перший залік здав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в чому правий? брєд. пропозицію по прем'єру вносить президент.

що могла запропонувати опозиція?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не розумієте? Людина вчиться ось і перший залік здав.

Безпринципний пристосуванець.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При висуненні кандидатури на посаду прем'єр-міністра було питання: це має бути особа або рівновіддалена від усіх сил впливу в ПР, або людина "родини".

;)

Це важливо для представників ПР, але яке значення це має для опозиії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в чому правий? брєд. пропозицію по прем'єру вносить президент.

що могла запропонувати опозиція?

А це вже сильний аргумент. Якщо я, провінційний хуторянин, можу лоханутися і не знати цього, то людина з депутатським мандатом очевидно повинна розуміти, що шанси на те що наш президент висуне на премєрське місце кандидатуру Юлії Володимирівни :) дуже низькі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це важливо для представників ПР, але яке значення це має для опозиії?

По-перше, опозиція, як відомо, не мала голосів, що б блокувати голосування за Азарова. По-друге, опозиція взагалі "пролітала" по цьому питанню порядку денного.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вів до того що для опозиції не має значення хто отримає пост премєра (і в цьому сенсі Єрємєєв правий), принципово це нічого не змінить, прізвище премєра більш важливе для регіоналів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тоді в нього типова позиція: "А, проголосую. Все одно нічого не зміниться: від ПР буде прем'єр, і, крім того, мені це врахується при тендерах/закупівлях і не сильно будуть "лохматити". Десь так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...