Перейти до змісту

Наші кабельні провайдери крутіші за чєлябінських!

Рекомендовані повідомлення

Є на Відродження пятиповерхівка, у ній інтернет роздають, як завжди, з даху :)

І ми отут знайшли бурульку

dsc0276.jpg

і вродє нічо особливого - ну бурулька 12 метрів, ну і шо?

Але ВНЄЗАПНО

dsc0275.jpg

В общєм оця дилда(по моїм розрахункам 350-400 кг!!!) бовтається на кабелі (КС або айрбаітс) - і гойдається за вітром.

отако :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

получився екранований кабель :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краща якість звязку має бути....)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(по моїм розрахункам 350-400 кг!!!) :)

хороший провід) можна по ньому на дах вилізти :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

парня в горы тяни, рискни...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Льодяний інтернет.. =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повідомте в ЖЕК чи ще кудись, щоб нейтралізували бурульку.

а то не дай Бог, "снег башка попадет" (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повідомте в ЖЕК чи ще кудись, щоб нейтралізували бурульку.

дзвонили два дні тому на рахунок нашого під'їзду(я тут працюю). Приїхали, повісили три метра огороджувальної стрічки - "завтра вирішим". Вирішують в себе в офісі, видно.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повідомте в ЖЕК чи ще кудись, щоб нейтралізували бурульку. а то не дай Бог, "снег башка попадет" (с)

нє, вона в один прекрасний момент зірветься і утащить за собою в дірочку чийсь сістємнік. Тоді буде "сістємнік в башка попадьот" :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було цим літом. Знайома покликала до себе бо пропав звук в компі. Я його крутив і так і сяк не можу зрозуміти, причини пропадання. Від'єдную від системника LAN кабель, а з нього як з труби ручай води біжить. Це кабель Київстар який згори звісили і через дірку завели в квартиру. Причому Інтернет на компі був!

На материнці, як я добре придивися, слід нальоту від води виходить з роз'єму LAN, мандрує вниз оминаючи контролер мережі і вщент знищує мікруху звукового кодеку (розсипалась від дотику).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Інтернет льдовикового періоду"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ооо, згадав історію про комп"ютерну мережу..

в мої студентські часи в нас в гуртожитку була локальна комп"ютерна мережа, десь машин так на 220. так як робилася і підтримувалася вона руками студентів (перекинуті через вікна та балкони кабелі, обжимали їх теж самі і т.д.), то часом пропадало декілька (бувало і десятків) комп"ютерів. але одного разу локалка роз"єдналася на 2 - приблизно по 100 машин, причини поломки не могли відшукати. Тепер варто повернутися до архітектури самого гуртожитку - один центральний вхід до двох "свічок" по 9 поверхів. але днів через 3-4 знайшли - виявляється наша прибиральниця замітавши побачила на сходах якийсь провід, який звідти йшов на балкон, а іншого боку під плінтус. то вона взяла і просто відрізала шматок - скільки змогла дістати з балкону і під самим плінтусом. шматок виявився саме тим, який з"єднував наші 2 "свічки")))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ооо, згадав історію про комп"ютерну мережу..

в мої студентські часи в нас в гуртожитку була локальна комп"ютерна мережа, десь машин так на 220. так як робилася і підтримувалася вона руками студентів (перекинуті через вікна та балкони кабелі, обжимали їх теж самі і т.д.), то часом пропадало декілька (бувало і десятків) комп"ютерів. але одного разу локалка роз"єдналася на 2 - приблизно по 100 машин, причини поломки не могли відшукати. Тепер варто повернутися до архітектури самого гуртожитку - один центральний вхід до двох "свічок" по 9 поверхів. але днів через 3-4 знайшли - виявляється наша прибиральниця замітавши побачила на сходах якийсь провід, який звідти йшов на балкон, а іншого боку під плінтус. то вона взяла і просто відрізала шматок - скільки змогла дістати з балкону і під самим плінтусом. шматок виявився саме тим, який з"єднував наші 2 "свічки")))

Вах...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

під таким "козирьком" точно не варто ходити

фото з мого вікна

post-13465-0-86630500-1355660795_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, бурулька частково ще вісить, а от кабеля вже немає :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, бурулька частково ще вісить, а от кабеля вже немає :)

А інтернет є?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та вроді Ейрбайтс протягує свої кабеля по шахтах внутрі будинку. Так мені розповідали, коли я виявив бажання підключитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо до шахт немає доступу - тягнуть через дах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По Грушевського над Салютом шось похоже бовтається....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо до шахт немає доступу - тягнуть через дах.

Тануна! Так немона.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли мені тягнув кабеля КС - наполіг щоб через під"їзд тягнули (3й поверх 4-поверхового будинку) - зробили як просив. Просто зазвичай людям пофігу, а байци і раді старатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така сама картина :)

1lgd5HzZrco.jpg

WRMl6MzoaJE.jpg

9PL_AQ_FV_0.jpg

з.і. фоткав 13.12.12

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

difoto це називається "Сосульки" від Київстару :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...