Перейти до змісту

Продам хороший ноутбук, недорого, терміново


Рекомендовані повідомлення

Продам ноутбук HP 625, в хорошому стані, в ремонті ні разу не був. Екран 15.6'' (1366x768) LED, матовий / AMD Athlon II Dual-Core P320 (2.1 ГГц) / RAM 2 ГБ / HDD 320 ГБ / ATI Radeon HD 4200. Разом із сумкою. Операційну систему встановлю будь-яку, стандартний набір програм також. Має один недолік - часом погано читає записані диски, та зараз, коли усі з флешками, думаю це не проблема. Принаймні мені не заважало)

Ноутбук хороший для роботи, фільмів, батарея тримає три години у режимі енергозбереження windows 7. Сучасні ігри не потяне, але усі старіші тяне добре)

Ціна - 2200 грн. Купляв за 3100. У використанні пробув приблизно півтора роки. Причина продажу - став не потрібен.Фотографії будуть ближче до вечора.

Звертатись за телефоном - 0958900367.

Якщо когось цікавить - прошу звязатись чим поскоріше)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sergeyp, зваж на різницю у процесорах. Хочеш ***** на целероні - будь ласка. А я цим ноутом користуюсь уже якийсь час і скажу що практично з усіма завданнями поставленими йому він справлявся добре. До того ж стан здоров'я цього звірка задовільний) Умісний торг вітається, але дешевше 2000 не віддам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...