Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

А я знову повернувся в танки :0165:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Вг в свому репертуарі - порізали режим як тільки побачили що там можно фіармити... я за 1,5 дня нафармив 2,5 ляма без напряга та переживань за стату :). тепер значно менше фармиться як срібло так і досвід екіпажу... причому зробили це скритно, а на всі невдоаволені пости відповідь проста - не грайте в цей режим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Победы 13 / 15 86%

норм так)) правда виживаємість < 20 % :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, вже другий раз за день чомусь знімає гроші. Тобто, є 5000, виграв бій 5000 в сумі показує, що є 4,000 або 3,000. Чому так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого не зрозумів .

Кинь скріни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було 50 000, після декількох боїв стало 5 000. Якщо за бій виграю 10 000 то мені зачисляэ всього копійки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивися якими снарядами пуляєш, яке оборудование використовуєш. І чи граєш гарно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хе-хе .

Ласкаво просимо на вищі рівні :_07:

Тут кредитів буде не вистачати без прему , така суть гри ---- на більших рівнях зростає ціна за ремонт техніки та снаряди

Тому треба мати хоч дрібний премтанк для фарму або прем купувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить буду фармити на кв1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема према - нема фарму, якщо перейшов 6 рівень і граєш без према срібло буде набиратися дууже помало, а ще якщо декілька танків 9 рівня то взагалі буде- +25000-25000… і так по кругу. Щоб набирати срібло без према, танчика преміум треба мати 8-9 рівня не меншого. Тоді буде на рахунку 1-2 ляма постійно. Бо преми до 6 рівня не зароблять на гру на танках 9-10 рівня. В мене прем чурчіль і е25 і нема танків 10… тільки 7-9 , то срібло постійно на одному рівні, взяв на день прем тоді 200-400к в плюсі. Раніше було простіше. Чого я принципово і не беру 10 танки, хоча викачані майже всі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А екапажі з новорічного марафону потім залишуть в казармі чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А екапажі з новорічного марафону потім залишуть в казармі чи ні?

Невже важко зайти на їх сайт і почитати? чи крім борди більш нічого і нікуди ))))) :0162: . Оце і біда 95% гравців що не читають, не дивлять, не знаю техніки, стратегії, тактики і тд і тп.

• Экипаж танка неуязвим, а по количеству соответствует оригинальным танкам. Его можно высадить, а взамен посадить любой другой. После списания танков изначальный экипаж попадает в Казарму (если места в Казарме не будет, то будут предоставлены временные слоты для экипажа), автоматически переобучаясь по схеме:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже і запитати не можна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже і запитати не можна?

Та питати можна і треба, але я рахую, що на такі питання - на які є відповіді відкрито і навіть на офіційних сайтах, смислу в них ну зовсім не бачу... Ще не розумію людей які пишуть тут питання і чекають, що хтось гляне в гуглі і відпише... Ось написати - поділіться власним опитом, чи типу такого, то да.. а так це все пусті балачки..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене на фочі тетрісному не качається взагалі. і на лайті о_О

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якось да, хз як вон качає. Через раз дає досвід та гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якось да, хз як вон качає. Через раз дає досвід та гроші.

Бо вони відразу дали халяву, а потім побачили. що задофіга і думають ну нах, так же ш прокачаються бистро. І відразу зняли халяву. я 25 боїв відїздив, 250000 срібла взяв і ну нах ті "халяви". Зажралися вони, чим далі тим більше... Шкода.. На європейских англомовних серверах більш прикольні акції і золота на халявку дають і тд. Правда по англійські все, зато матів наших рідко зустрінеш, і атмосфера гри інакша чогось..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купи Черчіль за 750 голди , на нього екіпаж з будь-якого тяжа радянського подходить .

Дешево і сердито

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Микола, знаю що ти фугасницями любиш грати, а так пробував:

??
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні , фугас для мене це 122 мм і вище =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Экипаж танка неуязвим, а по количеству соответствует оригинальным танкам. Его можно высадить, а взамен посадить любой другой. После списания танков изначальный экипаж попадает в Казарму (если места в Казарме не будет, то будут предоставлены временные слоты для экипажа), автоматически переобучаясь по схеме: С тяжёлого танка — на T110E5. С лёгкого танка — на ЛТТБ. С ПТ-САУ — на AMX 50 Foch (155).

в першій інтерпритації новини, екіпажи мали пересаджуватись на танки перших рівнів відповідних націй. Знову поміняли новину на ходу...

Nikitamega, я катав НР режим у взводі, там фарм іде огогго як екіпажу так і срібла, і саме головне, пофіг на результьат бою. Нафармив 3,5 муліка за два повних дні акції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні , фугас для мене це 122 мм і вище =)

як тут? https://www.youtube.com/watch?v=vj-ifwZlKQA )))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З КВ-2 борщ дохне з 1 фугаса , а з старшими рівнями його не кидає =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі , в КВ-1с була модифікація з 152 мм гаубицями , мінімум 1 машина була в металі з гаубицею С-41 , але чомусь в гру не ввели .

CdB8m.png

На підписі до фотки помилка , там вказано 122 мм , а в башті стоїть 152 мм

Крім того існує модель такого танка , наприклад http://www.ruscale.ru/product/zebrano-sea009-kv-1s152/

015e_enl.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...