Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Победа!

Бой: Заполярье 14.04.2014 8:53:18

Танк: STA-1

Получено опыта: 2 088

Получено кредитов: 60 258

Достижения в бою: «Поддержка», «Основной калибр», Знак классности «Мастер»

http://wotreplays.ru/site/2339248#zapolyar_e-enterprise-sta-1

Опубліковано

гарна була акція з х2. за два вечори викачав по 50К досвіду на Об430-2 та Т54Е1, відкрив наступні рівні. Але ПА закінчився, а платити ВГ чомусь не хочу. Поки грати не буду :).

Опубліковано

без према грати неможливо. 50 100 х3 , 5000 урона, 85% попадань. и 8 000 срiбла ! ! ??

за звичайний бiй за перемогу дають аж -20 000 :0150:

и хто тут каже що гра безкоштовна и не треба в нiй прем ? )) :sq_ye:

post-18503-0-64198500-1397508499_thumb.j

post-18503-0-25527100-1397508503_thumb.j

Опубліковано

без према грати неможливо. 50 100 х3 , 5000 урона, 85% попадань. и 8 000 срiбла ! ! ??

за звичайний бiй за перемогу дають аж -20 000 :0150:

и хто тут каже що гра безкоштовна и не треба в нiй прем ? )) :sq_ye:

я кажу. ти тему читаєш? чи тільки останню сторінку? там і я і остальні тобі пояснювали чому так відбувається. є різні танки, хочеш фармити - бери Т49 ...

Опубліковано

Я взвгалі не буду донатити .

Можливо , куплю прем Т-54 , якщо буде фановий .

Обновление 0.9.3 - Прем СТ Т-54 не раньше 9.3

Источник: http://wot-portal.com/update/

© wot-portal.com

Оч долго ждать

Опубліковано

zusan, кпд 800+ про все говорить.

В декого і 9-тки фармлять без преміума. Треба більше дамажити!

Дамажити, як ти кажеш виходить в 20% (макс) боїв зі 100,. І що ти не доказуй. Все спецом у них замучено бо якщо ти нормально присів і тобі не до 16 років, то ти буш вкидувати по 20-30 грн, в день-через день (а хто і більший фанат прем якийсь купить за 500), постійно в гру. ТОму що не маючи према НЕРЕАЛЬНО швидко прокачати , чи назбирати 6000000 на 10 левел. Я граю кожен день по 4-6 годин, нема према нема гри, за день прибуток буде максимум 80-100 тис, як ти не грай, ну а якщо прем, то 1-1,5 лмн за день є. І порахуй скільки то треба грати, немаючи не премаккаунта ні прем танка, прокачати (витрачаючись на ремонти , і тд) і купити щось з 9-10 лвл.

А ти кажеш дамажити на 9 левелі.... казки

Опубліковано

Nikitamega, ну як говориться: "без труда, нє виловіш і рибку із пруда".

Тут в кожного свої пріорітети:

- хто хоче просто фану - лабає в піску і на лоу левел;

- хто хоче нагібати на 10 - вкидує бабло, або страдає.

Можете вірити чи ні, але перші два роки, я грав абсолютно без прему і мав: ИС-7, ИС-4, об. 261 і Е-100.

А потім замахався і почав трошки вкидувати, десь за весь період вкинув +- 100$

Вкидуєш, зато лабаєш і не паришся.

Опубліковано

та можна грати без прему, ми іс7, 54, м40 без прему викачали (на той момент то все були топ-танки)

в мене обнова вже закачується, хоча на сайті ще не пише що вийшла

Опубліковано

А я собі без прему на 5-8 гоцаю і кожен день в плюс :). Ах ну да, треба ж іс7, треба наджибать (чи типу: "ура, ура, постійно в топі!!!11").

А хтось плаче, що не може "безплатно і швидко" (взаємовиключаючі поняття, нє?), і рекомендує по 20-30 грн через день донатити (НАФІГА?????), а комусь арта зло, а комусь вафля картонна - гра суцільний вайн.

to zusan, стояв собі в кущах валив по чужому засвэту - ділився з ними баблом, от тобі і гра майже в "мінус"(+8к) (8лвл+ це не для фарму, звикай (крім премів))

Опубліковано

Nikitamega, ну як говориться: "без труда, нє виловіш і рибку із пруда".

Тут в кожного свої пріорітети:

- хто хоче просто фану - лабає в піску і на лоу левел;

- хто хоче нагібати на 10 - вкидує бабло, або страдає.

Можете вірити чи ні, але перші два роки, я грав абсолютно без прему і мав: ИС-7, ИС-4, об. 261 і Е-100.

А потім замахався і почав трошки вкидувати, десь за весь період вкинув +- 100$

Вкидуєш, зато лабаєш і не паришся.

Два роки назад це було реально, а зараз ні, бо вони зажрались.

Тоді грав і не думав, що не вистачить срібла на купівля танка, а зараз коли все докачав власне до купівлі 10 лвл, і грошей зараз просто так на нього фіг настреляєш... Та ну їх....

Опубліковано

Nikitamega, так поки ти грав на маленьких левелах, фарм і був, тому й на танки вистачало, вони не дорогі в ціні. Ніде не написано, що на 8-10 рівнях тобі буде срібло литись рікою без према, буде - але за реальний ногіб.

В мене на роботі хлопчина фармить на купівлю топів без ПА, по акціям, на КВ-1. Нормально получається. Зара акції постіно, де можно заробити пару сот тищ срібла за день без ПА.

Опубліковано

пару тижнів грали на європейському сервері. То наші акції з їхніми не порівняти. По-перше там акції постійно, не тільки на вихідних, за які дається купа і срібла і інших плюшок, по-друге там навіть за перемоги по 30 голди капає (правда, то вперше я таке побачила)

Опубліковано

Я теж та граю , в основному на КВ-2 з фугасами катаюсь .

Зайшов вчора і отримав 60 голди .

30 голди дають за 5 перемог , якщо ти потрапив у топ-5

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...