Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А в 112 та ИС-6 пухкавкі часом не однакові по параметрам на звичаних ББ снарядах?

Ага . Але голда в китаю краща . Правда , кумулятивам механіку поміняли , але 300 мм пробиття --- сила

Опубліковано

нові задачі для задротства

fb Боевая задача №1

Цель: уничтожить 30 боевых машин противника в течение одного дня, используя только технику от 4-го уровня и выше, вне зависимости от её типа и нации.

Награда: 300 000 fb.

Сроки выполнения: один раз в сутки. Обнуление результатов происходит ежедневно в 4:00 (МСК).

fb Боевая задача №2

Цель: получить одну из медалей:

Медаль Тамада Йошио

fb

При получении достижения «Медаль Тамада Йошио» экипаж танка игрока получит в 5 раз больше опыта по итогам зачётного боя (только во время действия акции).

Выдаётся игроку, уничтожившему на лёгком танке в одном бою 3 и более САУ противника, превосходящих танк игрока на 2 уровня и больше. Для получения медали необходимо выжить. Не выдаётся в клановых войнах и специальных боях.

Медаль Николса

fb

При получении достижения «Медаль Николса» экипаж танка игрока получит в 5 раз больше опыта по итогам зачётного боя (только во время действия акции).

Выдаётся игроку, уничтожившему в одном бою на среднем танке 4 и более танка или ПТ-САУ противника, превосходящих танк игрока на 2 уровня и больше. Не выдаётся в клановых войнах и специальных боях.

Медаль Лехвеслайхо

fb

При получении достижения «Медаль Лехвеслайхо» экипаж танка игрока получит в 5 раз больше опыта по итогам зачётного боя (только во время действия акции).

Выдаётся игроку, уничтожившему в одном бою на среднем танке 2 танка либо ПТ-САУ противника, превосходящих танк игрока на 2 уровня и больше. Не выдаётся в клановых войнах и специальных боях.

Медаль Рэдли-Уолтерса

fb

При получении достижения «Медаль Рэдли-Уотерса» экипаж танка игрока получит в 5 раз больше опыта по итогам зачётного боя (только во время действия акции).

Награждается игрок на технике 5-го уровня и выше, уничтоживший в одном бою 8 или 9 машин противника. Не выдаётся в клановых войнах и специальных боях.

Сроки выполнения: задача может выполняться неограниченное число раз.

При получении нескольких медалей в ходе одного боя награда не суммируется.

fb Боевая задача №3

Цель: заработать 50 000 единиц опыта и более в течение одного дня, вне зависимости от количества используемых боевых машин, их уровня, типа и нации.

Награда: один день премиум аккаунта.

Сроки выполнения: один раз в сутки. Обнуление результатов происходит ежедневно в 4:00 (МСК).

Важно: в зачёт также идёт использование премиум аккаунта и увеличенный (в два, три и больше раз) опыт за первую победу в день. Опыт, полученный за выполнение других боевых задач, также учитывается.

Удачи на полях сражений!

Опубліковано

ска я сьогодні дав на су-85 редлі-уотерса а вони мені куй а не х5 опита

чого акція не з сьогоднішнього дня

а ПА один раз зробив на день хоча б і грай цілий місяць)

Опубліковано

ска я сьогодні дав на су-85 редлі-уотерса а вони мені куй а не х5 опита

чого акція не з сьогоднішнього дня

Сьогодні 1 число

А 30 раків набити -- це раз плюнути , мені подобається .

Опубліковано

D.I.M.A, ну важкувато навалити 3 фраги за бій на протязі 10 боїв підряд. В мене ефективність показує в середньому майже 1 фраг за бій... Перевіряв статистику то було за 17 боїв 22 фраги. Було за 19 боїв - 21 фраг... Тобто виходить треба боїв 25-30 мені, щоб заробити 300К срібла, а якщо тобі лише 10 - то РЕСПЕКТ тобі о великий ногібатор :)

Опубліковано

ну якшо йти на принцип, то тих 30 раків я буду вистрелювати на су-85...там це не проблема, можеш повірити

Опубліковано

Вірю - в тебе 227 боїв на ній і 185 фрагів... а мало б бути хочаб під 500, якщо там все так легко :).

Ладно - то все лірика та математика. Уперед до фрагодротства танкисти!!!

Опубліковано

А ось і причина продажу П2

Перший бій

shot_770.jpg

Другий

shot_771.jpg

shot_772.jpg

shot_773.jpg

Перші враження

Катнув 5 боїв підряд, 3 перемоги (див. скріни). Гармата не топ (з Лори). Під акцію - непоганий + по сріблу.

По фрагах - здається 2.2.

Дуже позитивні враження. На разі відчутна відсутність "лампочки" - важко підсвічувати ПТ, яких в кожному кущі як собак не різаних.

P.S. Протягом вечора, після БЧ, не було бажання пересідати на іншу техніку.

Опубліковано

lerov, та ти вже стаэш потроха десятиилевельним магнатом :_02:

А як ти так пройшов до Бата тільки з одним перком у екіпажа, ще й не повним? Де екіпаж осів?

Опубліковано

Малий досвід в екіпажу тому що на СТ взяв новий(лору), а на ЛТ є окремий.

Занудство :0141:

Починав з самого низу з початку вводу франців (хочу передати при нагоді привіт АМХ 40 та В1).

Качав СТ і ТТ. Топи купую тільки по акціях хоч і давно можуть бути відкриті.

Зупинився на "Лор 40Т". Коли її апнули на 9 лвл. довго не міг звикнути, (хоча на 8 лвл була досить фанова).

Продав одразу тільки відкрив БЧ.

Малий досвід в екіпажу тому що на СТ взяв новий(лору), а на ЛТ є окремий.

Ось дочекався знижки (екіпаж перевчив раніше теж по акціїї).

:0158:

Про ТТ.

Був 50 100. Гарний танк, але зовсім не виходить в +. Навіт при епік дамагах максимум до 5 тис.(приблизно).

Продав, щоб купити щось нове по акції (федя і Т32 здається)

50 120 не мав бажання купувати навіт по акції, та й 50В - навіть в перспективі не хочу.

Наразі чекаю акцію на об. 704.

На Т110Е5 - не встиг, тому тільки М103.

Ще в планах Франц ПТ.

Китай до 5 лвл. далі не має бажання( можливо в майбутньому ИС-2 =це максимум).

Англія - взагалі не планую.

Наразі фінансовий потенціал = 0. :0143:

Щоб щось потрібне купити, доведеться, щось не потрібне продати :_06:

Опубліковано

Arden, аналогічно

241e9fa51eab.jpg

блін, навчіть під спойлер ховати, а то щось нічого не виходить(((

А чому моди не оновлюєте?

Вставляєш теги до "[spoilerr]" і після "[/spoilerr]" (з одним r)

Опубліковано

акція від журналу Шпиль в честь дн танків: танк т-127 з слотом, 300 голд, 1 день па для старих аккаунтів

інвайт для нових акк - т2лт з слотом, 1000 голд, 3 дня па

купив журнал, т-127 собі оставлю, інвайт можу віддати кому тре

milana, в розширеній формі знайди графу bb коди і в ній вибери скритий текст, я так роблю

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...