Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ух, второй день, ручки выпрямляются, моск вспоминает камушки и другие нычки и хитрости.

на Е-100 2 поражения из 16(!) боев. уже привожу медальки :)

результат 10000 (юбилейного) боя:

Row1.jpg

Опубліковано

то фігня! в мене башта на кв-2 розвертається на 180 градусів за 0,03 секунди.

Мене крутив світляк і я повертався разом з корпусом і вийшло, що пушка була справа а стала зліва

Опубліковано

Ну не знаю чи так було раніше але сьогодні був випадок. Вийшло так що я стояв біля бази на ІСУ і вицілював тяжа, приблизився до монітора щоб вицілити башню і тут в колонках арта як стрельне... Я аж підпригнув! )))))

Було страшно, але звук був дуже гарним і сочним :)

А! Ну і саме головне що я з переляку жмакнув на мишку і ваншотнув ІС-3 )))

Опубліковано

на мою думку обнова удалась)

Точність просто радує, барабанщики їздять показуючи кутні зуби від радості. Та і взагалі можна тепер без повного зведення стріляти. Правда коли засвітили то все що летить по мені все з уроном. Пробував катати з динамічною камерою і без. Вже звик до неї. Нагадує батлову компанію чимось...Трохі поки виморожує подьоргування при зіткненнях і руйнуваннях обєктів танком але притреться думаю.Танкі тепер рухаються як машинки в револті(хто не помнить це старенька така гра де на іграшкових машинках катались)

Звуки також порадували але той "не пробив" коли садиш на гуслю дико бісить, невже так важко було записати +1 репліку? Рикошети гарно озвучені а пробиття трохи не чіткі як на мене.

Арти тепер стало набагато меньше, раки стали меньше попадати а ті хто вміє на ній грати так само і грають. Звісно перезаряд і огромний розброс бісять зате попадає при повному зведені 8 з 10. Взагалі цей патч просто наділив ст і лт другим диханням. (Їхав я на лінії зігфріда на 30.02 і т71 по мені з овер 500 метрів всадив весь барабан і це при тому що я питляв як дурний)

Опубліковано

вкачав до патча 261. зараз спробував - вєщь, щоправда ремонт дорогуватий, от тепер стараюсь вижити в будь-якому випадку :)

звуки - супер! так подрбаються аж не розстроююсь коли мене пробивають

на рахунок "не пробив" - я використовую сторонню озвучку (найбільше сподобалась (не пам'ятаю назву, якщо когось цікавить - знайду) та де професійна акторка озвучує)

модпак від Jove - http://www.virtuspro.../#axzz2VoKPDuSu

Опубліковано

вкачав до патча 261. зараз спробував - вєщь, щоправда ремонт дорогуватий, от тепер стараюсь вижити в будь-якому випадку :)

звуки - супер! так подрбаються аж не розстроююсь коли мене пробивають

на рахунок "не пробив" - я використовую сторонню озвучку (найбільше сподобалась (не пам'ятаю назву, якщо когось цікавить - знайду) та де професійна акторка озвучує)

модпак від Jove - http://www.virtuspro.../#axzz2VoKPDuSu

Цей?

Опубліковано

що ви з тим Джовом носитесь ? гавно а не модпак)

а на рахунок того що обнова вдалась, то я хз... понерфили кумулятиви жостко, продав відразу М4, на КВ2 також толку з них немає вже, з таким то пробиттям... було 210 стало 100 грубо кажучи...

карти погарнішали, да за це "+"

вісно перезаряд і огромний розброс бісять зате попадає при повному зведені 8 з 10

Це хіба що з близької відстані і по нерухомих танках. Я вчора відкатав десь 20 боїв, всі на різних артах, М40/43 - поки зводиться можна покурити, точність теж бажає кращого, за бій більше 3к дамага так і не наніс, як не старався, десь 6 боїв на ній. Заряд з досилом +100% екіпаж+братсво - 41,2с.

261 - якийсь рухливіший став, сплеш наче більший :), ну точність як була так і лишилась майже без змін, навіть з існуючим перезарядом розстріляв майже весь боєзапас :) наче не споганили.

G.W. Type E100 - нема слів, одні сльози ))), поки зведешся, а через малі УГН це просто капец, за зливний бій стрельнув 3 рази, ваншотнув в бочину два ис8 )), розброс просто ужась. корочє, для мене його споганили. .

Бат Чат 155-58 - зарядка півтора хвилини.... я встиг собі чаю зробити, корочє, піз..ц, розстріляв 1-й барабан, наніс 1200-1700 дамага, поки заряджався, півкоманди або зливається, або виносять всіх :), продавати шкода... (М40/43 вже продав нах, куплю сьогодні наступну, гляну що за фрукт).

Лора 155.50 - наче нічого страшного не зробили крім перезарядки :)

далі... камуфляж дає більший бонус до маскування, незалежно від помітності танка, тіпа круто, але в той же час забрали бонус маскування кущів та дерев (-20%)... нах.я таке робити ? Ну ясно, куплямо дружно камуфляжі за голду :), щоб "навсігда", або кожен місяць за срібники.

Пограю сьогодні ще, подивимось))

Опубліковано

Цей?

угу

да ну. мені подобається. я не ставлю все, тільки вибірково.

а, ну і бонус за збиття гусениць не може не радувати. на язі якщо не можу когось пробити то тільки гуслі і дамажу, а там вже арта працює

Опубліковано

А що не так з його збіркою?

Теж все влаштовує, вже звик (стабільно, оперативно і лаконічно).

(особистість "автора" власника збірки не враховуємо)

Опубліковано

та де професійна акторка озвучує)

мені ця покраще катюхи http://wotskins.ucoz.ru/news/atmosfernyj_mod_ot_strategic_music/2013-06-19-6983

за бій більше 3к дамага так і не наніс

я на амх13ф3 накідував в середньому 2000 було 3200 разок. Це при уроні 400 в середньому

Опубліковано
Благодарим за участие в акции "Ящик Пандоры". На игровой аккаунт WOT начислено золото.

С Уважением, администрация World of Warplanes.

:0114:

Ось це реально порадувало в новому патчі

Изменение коэффициентов доходности техники

kg-wv_vofj4.jpg

NCqa64Afg2M.jpg

SZIUP8s3nl0.jpg

Опубліковано

Троха це недомаскування бісить. Вчора на Т62-А підсвічував Е-100 з відстані овер 400 метрів. Як тільки викочувався щоб його бачити, одразу спрацьовувала лампочка, при тому що в мене серед пєрків ББ і вкачане (вроді не повністю) маскування, і показував тільки башту.

З іншої сторони, також вчора з відстані овер 600(!) метрів косою китайською гарматою від Тайп 58 вицілив, пробив і вбив КВ-1 в якого лише башта стирчала з-за горбочка. Ну і "Снайпєра" сипляться як з рога ізобілія, особливо з тих танків, які раніше особливою точністю не виділялись. Карочє прийшов час фугасниць.

Опубліковано

прикупив фан - машину

Фан машина прикольна, але наразі вона прикольна лише коли перед нею нуб. Буквально вчора без проблем розстріляв в лоб Т1хеві з Рам-2 просто поставивши центр приціла на лобову смужку броні між НЛД і баштою. Кілька секунд (перезаряд 1,86 сек) і всі набої кучкою лягли рівненько в зону пробиття :).

Гиии, тільки зараз зрозумів що на Вестфілді міст відремонтували :)

Опубліковано

Хто перевіряв?

Портативный клиент World of tanks (не требующий установки)

Теперь появилась возможность портативного клиента который можно переносить даже на флешке и запускать с флешки и с других носителей. При запуске данного клиента весь процесс изменения файлов во время игрового процесса происходит в папке с этим файлом.

Такой клиент требует на 200мб оперативной памяти меньше!

На Windows 8 пока не работает!

Установка:

Ничего устанавливать не нужно, просто запустите exe файл и произведите быструю установку, после чего можно свободно играть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...