Перейти до змісту

Планшет Cube U30GT (1,6два ядра /16Гб/ips) весь комплект в Україні

Рекомендовані повідомлення

Продам 10-ти дюймовий планшет Cube U30GT в максимальній комплектації Ніяких під замовлення, планшет уже тут в Україні.

Основні характеристики:

Двоядерний процесор 1,6 Ггц,

IPS матриця,

Bluetooth,

Android 4.0.4

10 дюймів

Детальний опис:

Спинка – глянцева,біла, пластикова

Операційна система - Android 4.0.4

Екран - 10.1" IPS; 1280x800 пікселів, видимість зображення під кутом майже 180 градусів

Ємкісний Multi-Touch -10 точок дотику

Процесор - RK3066, Cortex-A9

Два ядра- ДА (Dual Core)

Частота процесора - 1,6 Ггц

Графічний прискорювач GPU - чотири ядра - mali 400, з підтримкою OpenGL ES 2.0/1.1 and OpenVG 1.1

Пам’ять RAM – DDR ІІІ 1 Гб

Жорсткий диск – 16 Гб

Bluetooth - Так

Card Reader - microSD Card / TF Card 32 GB Max

Підтримка WiFi: 802.11b/g/n (висока чутливість)

Підтримка 3G: usb модеми WCDMA/TDSCDMA/EVDO

Сенсор- вбудований G-сенсор

Камера фронтальна 2 Мп / задня 2.0 Мп зі спалахом

Підтримка HD відео - 1080P

Вихід HDMI: Так

Підтримка відео: AVI/RM/RMVB/MKV/WMV/MOV/MP4/DAT(VCD формат) / VOB (DVD формат) / PMP/MPEG/MPG/FLV/ASF/TS/TP/3GP/MPG Підтримка аудіо: MP3, FLAC / APE / WAV

Підтримка зображення: JPG/BMP/PNG/GIF

Формати електронних книг eBook - Word / Excel / PPT / PDF / TXT / CHM / HTML та інші

Слоти: мікро USB 2.0, під навушники, Micro SD (TF) card, міні HDMI, зарядка

Youtube: Да

Android Market: Да

Електронна пошта: Gmail, POP3/SMTP/IMAP4.

Батарея: 7200 mAh

Мова: Російська, Українська, Англійська та інші

Інші програми: Office, браузер, галерея, годинник, калькулятор, календар та багато інших

1 x Cube U30GT

1х OTG кабель

1 x Зарядка

1 х Захисна плівка на наклеєна планшеті

1 х Додаткова захисна плівка

1 x USB – мікро USB

1 х HDMI x miniHDMI

За окрему плату можете придбати оригінальний чохол – книжку для Cube U30GT – 100 гривень, якщо разом з планшетом, 150 грн, якщо чохол окремо.

Гарантія - гарантія 12 місяців від виробника. Якщо без усіляких пошкоджень пристрій вийшов з ладу, за ваш кошт він відправляється в Китай (орієнтовно 100-140 грн, залежить від упаковки), ремонтується, та за їхній кошт повертається вам. Примітка: якщо відразу пристрій працює як слід, то проблем з ним не буде протягом усього терміну експлуатації.

Перед відправкою кожен пристрій перевіряється і надсилається лише у випадку якщо все працює

Ціна планшета Cube U30GT - 2000 грн.

Планшет Cube U30GT знаходиться в місті Луцьк і готовий до відправки по всій Україні зручним для Вас перевізником.

Можлива доставка «новою поштою» з оплатою при отриманні.

Аксесуари для планшетів –

потужний 5600 mAh портативний зарядний пристрій /power bank /переносний акумулятор/зовнішній акумулятор/ універсальний зарядний пристрій/ універсальна мобільна батарея/ USB зарядний пристрій. –

1 х портативний зарядний пристрій 5600 mAh

1 х зарядний пристрій 5 В

1 х кабель до насадок

1 х інструкція англійською

1 х насадка для PSP DC 4.0,

1 х насадка для Nokia DC 2.0,

1 х насадка для LG,

1 х насадка для mini USB,

1 х насадка для Sony ericsson,

1 х насадка для Apple,

1 х насадка для Samsung.

1 х насадка для micro USB

Ціна 350 грн.

потужний 6600 mAh портативний зарядний пристрій /power bank /переносний акумулятор/зовнішній акумулятор/ універсальний зарядний пристрій/ універсальна мобільна батарея/ USB зарядний пристрій.

1 х портативний зарядний пристрій 6600 mAh

1 х кабель до насадок і для зарядки

1 х насадка для Nokia DC 2.0,

1 х насадка для mini USB,

1 х насадка для Apple,

1 х насадка для micro USB.

Ціна 350 грн.

1 х портативна колонка песик TF + AUX + FM Radio

1 х кабель USB для зарядки

1 х кабель під AUX (для підключення до планшетів, телефонів і так далі)

1 х шнурочок на руку

Ціна 250 грн.

Телефон: (095) 3537497, (097) 7563672, (093) 2404978

Їх брав, в першу чергу тому, що декілька покупців хотіли побачити їх вживу.

post-6770-0-75445100-1354388554_thumb.jp

post-6770-0-13282200-1354388557_thumb.jp

post-6770-0-81442900-1354388559_thumb.jp

post-6770-0-63206200-1354388561_thumb.jp

post-6770-0-75772300-1354388563_thumb.jp

post-6770-0-33238600-1354388565_thumb.jp

post-6770-0-42166300-1354388569_thumb.jp

post-6770-0-04094700-1354388573_thumb.jp

post-6770-0-53643600-1354388576_thumb.jp

post-6770-0-56702100-1354388579_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В чорному кольорі є девайс ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В наявності тільки білі. Чорні можу привезти під замовлення за трохи кращою ціною ніж пасажир зверху.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня с tynideal один заказ шел 2 недели,второй 3,а третий уже месяц прошел,а его все нету ,так-что и с этим магазаном не все так уж и гладко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буває що товар взаглі не приходить.

прошу для замовлення товарів з китаю створити окрему тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Примітка: якщо відразу пристрій працює як слід, то проблем з ним не буде протягом усього терміну експлуатації.

Купував такий (чорний) же, через місяць вийшов з ладу WiFi.

Не вводьте людей в оману.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну то як назамовляєте Бог-зна звідки так і маєте. В мене гарнатія від виробника рік і гарантійні випадки ведуться через мене, то я краще знаю скільки їх буває, якщо клієнт уже купив планшет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бог-зна

Він тут ні до чого.

В мене гарнатія від виробника ...

А можна координати (реквізити)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гарантійні випадки ведуться через мене

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гарантійні випадки ведуться через мене

Так ви офіційний представник?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, але відправка в Китай проводиться через мене. А взагалі ви зі своїми проблеми з кубом зверніться туди де ви його купували, чого до мене вчіпилися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, але відправка в Китай проводиться через мене. А взагалі ви зі своїми проблеми з кубом зверніться туди де ви його купували, чого до мене вчіпилися.

Читайте пост №6

А ось що з цього приводу думають решта покупців? Цікво хто з них ваш "виробник"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вичте, але ви мене замахали.... хочете купити купуйте, а не хочете, проходьте мимо. в мене інші важливіші справи ніж переписуватися з вами ні про що, Куби є оригінали і неоригінали - хто зна, що у вас там.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

~1000 постів у темі Cube U30GT Брак і це за 5 місяців...

виявляється проблем то огого

:)

А як відрізнити оригінал від неоригінала?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки "мимо" :_07: без варіантів. І не варто кидатись не обгрунтованими фразами

Примітка: якщо відразу пристрій працює як слід, то проблем з ним не буде протягом усього терміну експлуатації.

Перед відправкою кожен пристрій перевіряється і надсилається лише у випадку якщо все працює

Діма, та зараз цей "бренд" №2 в списку (після Епла) по підробках. :0137: Ти шо не вкурсі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є куби u30gt з одноядерними процами рокчіп

Можлива відсутність логотипа на спинці

В інформації про девайс має писати куб а не МІД (зважте що деякі оригінали йдуть під маркою мін, але це не про куб).

П.С. - Судячи з форума 4пда флейми теж брак на браці, але тільки один був брачний, і то брак виявився при першому огляді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Добрий вечір. Я давно слідкую за вашими публікаціями. Мене цікавлять планшети. Вибір між Айнолом Флєйм або Неро та Кубом 30.? Що порадите? Та чи є можливість розбити оплату на місяць? 1000 грн зараз , а ще 1000 10- ого лютого, або раніше...Я постійно проживаю в Луцьку , 22 роки працюю в Укртелекомі...Якщо треба другі гарантіі , це можна обговорити...Просто в сина день народження , але повної суми зараз немає....Регістрація зі сторінки сина , так що трохи кумедний смайл...З повагою , веселих свят...До побачення...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

мені не приходятть чомусь листи про відповіді у мої темах, тому й не відписував

1. Херо але ще почекайте буде чотирьохядерний

2. розстрочка можлива через приватбанк - кредитка, з іншими варіантами не хочеться мати справу.

Гарних свят

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за інформацію...Будемо збирати гроші...За той час у Вас з'явиться, я думаю, цікаві варіанти...Лазив по сайтам, читав про китайську новинку - планшет з проектором...Чи варто ? Ваша думка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все залежить які ви перед ним ставите задачі. Я взагалі кажу нетбук краще. Але сам зараз пишу з планшета. Дайте сиилку на те що ви натрапили

Я гляну і тоді скажу свою думку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за інформацію...Будемо збирати гроші...За той час у Вас з'явиться, я думаю, цікаві варіанти...Лазив по сайтам, читав про китайську новинку - планшет з проектором...Чи варто ? Ваша думка?

мова, напевно, йде про SmartQ U7H

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://4pda.ru/forum...howtopic=389524 - почитайте тут, девайс цікавий, але трохи проц слабенький. І ціна куссссааааєтьься.

П.С. Можу привезти під замовлення по вашій повній передпрлаті за собівартість, аби просто вживу глянути що воно таке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://4pda.ru/forum...howtopic=389524 - почитайте тут, девайс цікавий, але трохи проц слабенький. І ціна куссссааааєтьься.

П.С. Можу привезти під замовлення по вашій повній передпрлаті за собівартість, аби просто вживу глянути що воно таке.

Так саме цей....Але дійсно , не можна зібрати все в одному і не треба....З радянських часів не пам'ятаю хороших комбайнів....По функціям цікавлять - ультрабуки та планшети на базі віндоус....По фінансам 10-ка планшет андроид і то мабуть місяця за два...Тоді з Вами і зконтактуєм....Ще раз дякую ...Всіх благ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то якраз китайці потусуються на канікулах, випустять ще парочку таблеток на 4 ядра і візьмете собі щось. Планшет на базі віндовса теж можну купити, але ціна буде в районі 2500-3000

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

продано, закривайте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...