Перейти до змісту

Здам або продам металевий гараж, Ветеран-2

Sloop

Рекомендовані повідомлення

Здам або продам металевий гараж (світла немає), кооператив Ветеран-2 навпроти Барвінку (р-н Варшавського ринку, Автовокзалу).

Оренда-300 грн.

050-779-49-67

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Повідомлення ще актуальне?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оренда актуальна!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Оренда-250 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Оренда-220 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ціна гаража?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Оренда-200 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

42 ооо грн

на гараж документи є?

можливо земля під ним приватизована?

можливо під гаражем самородки золота? срібла? платини? ключем б"є нафта? і тд?

"геопатогенна" зона там якась ?

Якщо ні то аргументуйте мені свою ціну?

П.С. Реально зацікавлений гаражем но не можу збагнути чому там такі ціни? ну не може клаптик землі менший як 1 сотка вартувати 37000 грн!!!!

(42000 - 5000 грн(це за такий гараж як Ввас )= 37000 цеж навіть якшо там сотка землі(а там і пів сотки немає) то це "охрінеть" як дофіга!!!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зимою товариш купив там металевий гараж без світла за 25тис грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зимою товариш купив там металевий гараж без світла за 25тис грн

ну це ше більш менш.. але всеодно забагато як за металевий!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ні то аргументуйте мені свою ціну? П.С. Реально зацікавлений гаражем но не можу збагнути чому там такі ціни? ну не може клаптик землі менший як 1 сотка вартувати 37000 грн!!!! (42000 - 5000 грн(це за такий гараж як Ввас )= 37000 цеж навіть якшо там сотка землі(а там і пів сотки немає) то це "охрінеть" як дофіга!!!)

Документи всі є! Приватизований, земля теж.

P.S. А Ви мені аргументуйте чому в 2008-2009 р. подібні гаражі купляли по 8000-9000 у.о. (саме купляли, а не продавали). Аргументуйте чому нерухомість навіть на даний час у нас дорожче чим у Німеччині, Польші, Болгарії на березі моря і т.д. Відкриваєш рекламу ціни високі на нашу нерухомість, пропозицій море, а покупців з гулькін ніс...

Чому просто залізний контейнер на Варшавці продають за 5000 у.о.-це норма, хоча земля під ним навіть не приватизована і в любий час можуть вказати йди подалі.

Чому місце на стоянці від 150 грн. до 300 (33 кв, 40)-це нормально. А гараж (де Ваше авто не пошкодять)-за 200-це дорого???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За 3000доларів готовий придбати Ваш гараж....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому просто залізний контейнер на Варшавці продають за 5000 у.о.-це норма, хоча земля під ним навіть не приватизована і в любий час можуть вказати йди подалі.

Ну контейнер на мою думку невдалий приклад. Він не просто залізний, він золотий :), там грошикі повертаються назад швиденько. Так що ви його з гаражем в ціні не рівняйте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...