Перейти до змісту

Продам б/в велосипед WHEELER. Германія. 1600грн.

LutskGSM

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Велосипеды WHEELER - это высокое качество изготовления, сбалансированный подход к подбору навесного оборудования, строгий немецкий дизайн, широкая гамма моделей, разумная цена - вот неполный перечень достоинств обеспечивших марке WHEELER популярность во всём мире. С 1993 года концерн WHEELER аттестован Международной Комиссией по качеству соответствие требованиям стандарта качества ISO9002. Это значит, что ВСЯ продукция, ВСЕ технологические и производственные процессы а также организация производства полностью соответствуют самым высоким международным и Европейским (ЕС) требованиям к качеству промышленной продукции. Wheeler традиционно уделяет много внимания таким элементам велосипеда как сёдла, подседельные штыри, выносы, рули, системы шатунов, тормоза. Множество фирм участвует в конкурсе за право оснащать своей продукцией велосипеды Wheeler. Конечно, инженеры отбирают только самые лучшие и надёжные компоненты. Такие поставщики получают право маркировать свою продукцию логотипом Wheeler Collection. Это своего рода знак качества изделия, так как на все компоненты велосипеда распространяется гарантия Wheeler и международного сертификата ISO9092.

Колеса 28". Свіжо пригнаний з Германії. Все оригінальне. Хороша гума. Ліхтарики, багажнічок, лапка, дзвінок - все на місці. Якісно зібраний, збитий вел. Біжить прекрасно. На дачку саме те.

1600 грн. Звязок тема/приват. Торг на місці.

Опубліковано
" С 1993 года концерн WHEELER аттестован Международной Комиссией по качеству соответствие требованиям стандарта качества ."

Це суттєвий аргумент :0158:

...збитий вел.

А це про що ? Щось на тему ПВО?

По темі більше писати треба:

"ростовка" яка?

Опубліковано
" С 1993 года концерн WHEELER аттестован Международной Комиссией по качеству соответствие требованиям стандарта качества ."

Це суттєвий аргумент :0158:

...збитий вел.

А це про що ? Щось на тему ПВО?

По темі більше писати треба:

"ростовка" яка?

Не люблю коли тикають. В тебе забув запитати. Описав так, як рахую за потрібне. Щось не зрозумів, можу детальніше докласти, в приваті по темі.Є бажання купити, чи так, поговорити? Якщо не написав, значить, не можу сказати на який ріст. Бажаючим купити, можна зустрітись, подивитись, навіть присісти і проїхатись. ) Все таки в Луцьку знаходимся.

На 180 см він трішки замалий. Марка сталі

хромолібден.

як для ровера на дачку ціна космос... :)

за ці гроші можна ще живого Запорожця купити.

вдалої покупки. зверни увагу на пробіг, підвіску і моторчик щоб не крихтав. Головне щоб не битий.

Опубліковано
Є бажання купити, чи так, поговорити?

Раз написав значить є було.

Таким відшошенням до потенційних покупців ти його відбив остаточно.

Що за логіка, навіщо мені зустрічатись і кататись, якщо ріст не підходить :0162:

Вдалого продажу.

Опубліковано
Є бажання купити, чи так, поговорити?

Раз написав значить є було.

Таким відшошенням до потенційних покупців ти його відбив остаточно.

Що за логіка, навіщо мені зустрічатись і кататись, якщо ріст не підходить :0162:

Вдалого продажу.

Дякую.

нормальна логіка. Просте запитання: На який ріст? і все. Починаєш мені тут розказувати як оголошення розмістити.

Далі всі пропозиції в приват. Тема не буде моніторитись. Дякую.

• 3 тижня потому...
  • 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...