Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Чи є серед нас власники або ж колишні власники такого апарата?

Маю намір придбати, цікавить практичність самої моделі, наявність глюків, життя батареї ну все що може знадобитись для того щоб зробити правильний вибір

я б не пристава з дурними питаннями але малувато відгуків та інфи знайшов, апарат планую брати новий. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зайди на цей ворум http://forum.motofan.ru

тут власників цього телефону є набагато більше! там тобі розкажуть про глюки і їх усунення, порекомедують прошивкі ітд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю намір придбати, цікавить практичність самої моделі, наявність глюків, життя батареї ну все що може знадобитись для того щоб зробити правильний вибір

я б не пристава з дурними питаннями але малувато відгуків та інфи знайшов, апарат планую брати новий. :)

У меня до сих пор лежит этот девайс, но проблема этой модели в батарее! Принимает только оригиналы которые дорого стоят а если ставишь с понтом "оригинал" на экране постоянно будет писать "недопустимая батарея", но при всё этом работает звонит и всё остальное делает отлично! Сама по себе модель хорошая, единственная модель которая мне из моторол нравиться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б не пристава з дурними питаннями але малувато відгуків та інфи знайшов, апарат планую брати новий. :)

У меня до сих пор лежит этот девайс, но проблема этой модели в батарее! Принимает только оригиналы которые дорого стоят а если ставишь с понтом "оригинал" на экране постоянно будет писать "недопустимая батарея", но при всё этом работает звонит и всё остальное делает отлично! Сама по себе модель хорошая, единственная модель которая мне из моторол нравиться!

а на рахунок глюкавості апарата, практичності корпуса, реальний срок роботи батареї ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...