Перейти до змісту

Вибір автоакумулятора

MrVes

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вітаю.

Як завжди зненацька прийшла зима із зовсім не очікуваним, хоча прогнозованим, зниженням температури. І як воно зазвичай буває акумулятор починає натякати, що пора йому на відпочинок (особливо красномовно натякає, якщо авто постоїть вікенд без руху).

В зв'язку з цим виникло питання до кого ж звернутися, аби придбати авто акумулятор за адекватну ціну та й старий здати (кажуть за нього гроші дають).

Порадьте куди звертатися.

Опубліковано

якщо хочеш на багато років, то бери відомих брендів. варта, бош наприклад.

не обов'язково, у мене інсі аку (середня цінова категорія) вже п'ятий рік служить і ні разу нічого йому не робили за весь термін служби.

Опубліковано

якщо хочеш на багато років, то бери відомих брендів. варта, бош наприклад.

Брав 1,5 р назад Варту в епіцентрі- г... повне

в першу же зиму відмовлявся крутити при морозі більше 18 гр.

а в кінці літа вже й здихав при більшій нагрузці при заглушеній машині(магн/обдув салону)

Опубліковано

Недавно брав собі в магазині, що на Набережній, дали рік гарантії і сказали через кожні три місяці на перевірку. Також цікавився Вартою - на баразі ніде нема, сказали тільки в цьому магазині, а в магазині сказали, що Варта вся неоригінальна і продавці не радять брати.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

ІСТА стандарт 6-й рік! І, певно, що оригінал?! "для тих хто мало їздить і мало заробляє" :D

При t -17, після 2міс "повного і нерухомого" простою, завів авто ніби двигун ще теплий був! - чим здивував себе і сусідів :)

Кислотні акумулятори догляд люблять, тому колись кожен автомобілість мав зарядне і ареометр, при цьому періодично перевірялося реле зарядки.

Теперішні лише спорять за бренди, типу: "О мій 6 років виходив, а мій лише 3 (і то херня, що акумулятор з порожніми банками і 10А та 17В на виході з реле зарядки"). Зате авто Б/В "германії", а як воно там має буть ХЗ? А тим паче, що там під під"їздом, чи на стоянці перевіриш?

Сусід (колишній водій автоколони) на ВАЗ 2106 "виходив" ІСТУ 11 років! (в мене попередню теж ІСТУ вкрали після 7р експлуатації :( ) В іншого в горе водія/сусіда і БОШ поганий, Варту зараз хаїть, а я гляньсь в його АКБ, а він "сухий" і то вже не перша така ситуація.

Я чомусь впевнений, що оригінального БОШа можна років 15 експлуатувати. Мій батько умудрявся після "них" на Б/В по 3р їздити

Опубліковано

на Набережній в магазині - кажуть беруть старий акум? по чому за кг (чи там як)? хтось здавав?

• 1 місяць потому...
Опубліковано

В Епіцентрі нещодавно бачив акумулятор Full Power Asia 60-кa, і ціна смішна 388 грн, а поряд такі самі, тільки в іншому корпусі, і ціна вже значно більша, хто що знає про такий акумулятор, і чи варто його взагалі брати? А то гугл мовчить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...