Перейти до змісту

bannersbroker.com

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить чи є лучани, які заробляють кошти на bannersbroker.com ?

Вкласти кошти не складно, а ось виводити їх на території України складніше. Відповідно цікавить, яким чином найпростіше і з мінімальною комісією це робити?

Опубліковано

може краще МММ, там хоть все ясно :)

Якщо чесно то щоб щось заробити то треба пахати, або робити щось своє, тому що хтось чужий млже ваші кровні і не віддати - це моя думка.

І поки не спробуєте самі, точно не будете знати чи платять чи ні, а читати відгуки і так далі, вони можуть бути накручені роботами.

Опубліковано

Якщо слідкувати за змінами МММ, то скоро повинно зявитись МММ2013. А так як в цій справі виграють тільки ті, хто спочатку входить, то сенсу вже входити не має! :)

Опубліковано

це те саме якщо я попрошу вас позичтити мені 200 доларів на рік під 20%, без розписки і гарантії що я вам віддам 200 доларів, не говорячи вже про проценти? Ви мені позичите?

А як віддати комусь в інеті, то люди валом віддають гроші потім плачуть що мол наіпали, так ти ж хотів щоб тебе наіпали і знав що можуть наіпати, і віддав свої гроші.

Краще вже якшо кортить щось заробити спробувати себе на валютному ринку Форекс, там дійсно цікаво навіть тим, що прийдеться вчити ази економіки, якщо не знаєте мови, англійську як мінімум і так далі... це буде дійсно толк, навіть якщо програєте, то багаж знать не будете носити за плечами - я не агітую просто така специфіка торгівлі.

Так само я можу у вас попросити ті ж самі 200 доларів в управління під 30% річних, ви їх мені дасте? Ні, бо ви захочете не 30% річних, а 30% в місяць :)

Опубліковано

Дуже дякую за пораду, але наразі мене все ж таки цікавить чи є в луцьку люди, які зареєстровані на баннерсброкерс, чи виводили вони вже свої гроші і якщо виводили, то в який спосіб?

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...