Перейти до змісту

Продам Play Station 2 прошита

Рекомендовані повідомлення

Приставка Slim прошита(усі необхідні шнури в комплекті, коробка), + 2джойстика +2карти памяті, +30дисків(в коробках) і 60дисків(болванки) ціна 1200грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вибачаюсь! але за 1200 можна купити Xbox або ps3!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо за тема? в першому пості немає нічого! ну якщо ціна на пс2 - 1200!!?? ви ТС сильно зависили її!!! діліть на 2!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приставка Slim прошита(усі необхідні шнури в комплекті, коробка), + 2джойстика +2карти памяті, +30дисків(в коробках) і 60дисків(болванки) ціна 1200грн

:_09: :_09: :_09: :_09: продавець барига ще той

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я товар оцінювати умію, ви включіть вартість дисків, навіть якщо брати по 20грн (ті що у мене в коробках, брав по 25грн) 30штук * 20грн = 600грн, а балванки (якісні Соні ДВД-Р, щоб головка не портилась) по 3грн * 60штук = 180грн, ось вам і пополам.

Тему продовжую, продавати не спішу, ще граємо з сином, тому ціна актуальна і адекватна....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В інеті диски продають по 2 -3 грн якшо оптом і вона вже зараз не дуже актуальна!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В інеті диски продають по 2 -3 грн якшо оптом і вона вже зараз не дуже актуальна!

повністю підтримую!!!

тут диски немають жодної ціності, оскільки людина яка купить прошиту консоль та має вдома компютер з пишучим ДВД- різаком, інтернет(це як правило на сьогоднішній день не проблема) елементарні познанія запису образів на болванки без всіляких проблем сама собі напише тих ігор які тій людині потрібні!!! тим більше вартувати це буде 3-грн. не більше(ціна ДВД болванки)!

покупець як правило зацікавлений в приставці, а не в дисках до неї і свої ігри немає чому навязувати

так що припиніть барижнічати та продавайте за адекватною ціною - 600грн. диски можете дати в дарунок, продавати окремо чи залишити собі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Sashapetrash" що за люди, сама робить гадості і вчить інших http://board.lutsk.ua/topic/107184-prodam-noutbuk-fujitsu-siemens-liteline-lfl-600grn/ цікаво, joker270691 купив все-таки чи ні. Так що слідкуйте за своїми вчинками, та не вчіть інших!

я два місяці питав тут на борді за диски (9 серпня 2012р) http://board.lutsk.ua/topic/116528-nuzhni-diski-ps2/, так ніхто не відповів, тому і ваша фраза не має актуальності :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Sashapetrash" що за люди, сама робить гадості і вчить інших http://board.lutsk.u...ine-lfl-600grn/ цікаво, joker270691 купив все-таки чи ні. Так що слідкуйте за своїми вчинками, та не вчіть інших!

я два місяці питав тут на борді за диски (9 серпня 2012р) http://board.lutsk.u...zhni-diski-ps2/, так ніхто не відповів, тому і ваша фраза не має актуальності :0151:

кому я гадось зробив і до чого тут моя тема про продаж ноутбука? joker не купив причина - параметри мого ноутбука слабенькі, йому потрібно було програмувати - мій бук для цього підходить, ми з ним домовились, але на наступний день написав що непотрібен йому вже ноутбук! стежачі за пропозиціями в його адресу щодо ноутбуків то йому запропонували і він купив трохи потужнішого! дайте відповідь будьласка кому я зробив гадость! а щодо дисків на консоль то я гадаю багато людей будуть згідні з моєю думкою(дешевше купити болванку за 3грн. та записати ігру ту в яку будеш гратися, ніж купляти в магазині за 25грн. - думаю різниця в ціні відчутна) , навіть я сам особисто недавно купив соньку 2 з дисками(десь штук 20) за все дав врайоні 600грн. Доречі диски теж магазинні і теж в коробках! лежать пиляться - можу поділитись якщо хочете - це вам відповідь на Вашу фразу - так ніхто не відповів! Сам не граюсь бо надаю перевагу іграм в стилі survival horror!

На рахунок ремонту блоків живлення - Ви до мене звертаєтесь не вперше, минулий раз десь пропали, буду радий допомогти з ремонтом Б/Ж тільки піднесіть! заодно і диски на консоль виберете якщо ще потрібно звичайно!

вибачайте що відійшов від теми!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"так що припиніть барижнічати та продавайте за адекватною ціною" - не вам мене повчати, враховуючи досвід продажі вами ноутбука, рахую що цю фразу може сказати мені лише модератор чи адміністрація сайту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я можу продавати за будь-яку ціну, це можуть бути і "шкарпетки за ціною літака", як сказав один із модераторів сайту..так що прошу прибрати флуд з моєї теми...

Zhenya

"Я попереджаю усіх востаннє: Ціна - воля автора! Він в праві продавати 5 кг своїх брудних шкарпеток по ціні підбитого літака, чи BMW 7-series. Це його особиста справа.

Якщо Вам є чим обгрунтувати - пропонуйте свою, торгуйтеся. а не гадите в темі."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную за одну консоль 400 або ж обмін на комп з процом1.7ггц інтел!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную за одну консоль 400 або ж обмін на комп з процом1.7ггц інтел!

Продаю клмплектом, бартер не цікавить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ціна 1100грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1000 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

950грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

400 Даю! без дисків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

400 Даю! без дисків

ну 400 без дисків це вже занадто, 600 грн. як по мені це було б реальніше!

так і чоловік продає комплектом з дисками, зверніть увагу!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую Sashapetrash. Нагадую що продаю все разом, в комплект входять:

приставка (прошита), 2джойстика (обидва з вібрацією), 2карти памяті (по 8Мб), усі шнури для підключення, диски (в коробках та без (якісні диски "Sony DVD-R")) та упаковка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В інших темах він це все скупляв дешево клянчив та збивав ціну, потім як все зібрав продає за ціную самалета! Зараз купив бокс, і знову клянчить джойстики та диски з іграми. Той хто буде купляти ПС2 він сам собі запише дискі а не купувати за таку ціну. І відколи це диски СОНІ якісні ? Я думав вербатіми якісні завжи були. Ціна диска до пс - рівна ціні диска 2-3 грн! І то нормальна людина купить лише приставку і запише дискі собі сама.

"усі шнури для підключення"

Ужас, цеж аж один шнурок АВ, і може скарт. Чи пс2 у вашій вже HDMI є? Я поражаюся з того

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будьте уважнішим, шнури живлення та відео і звук, також не всі диски записані, звертаюсь до kenny76 купіть окуляри чи перегляньте вище вказано, також рекомендую глянути в неті по дискам (Verbatim, TDK, Sony, Philips, Samsung, Fujifilm, Memorex), хоч будете знати про якість. Навіщо записувати, коли усе готове.Бокса дійсно купив, і що за слово "клянчить" (мабуть не навчили спілкуватися, та й вічливості теж не вистачає)), завдяки боарду (дякую авторам) знайшов і джойстики і блока і диски, тому і продаю попередню.

Тепер по сумі:

Приставка - 500грн

Карти памяті - 2шт по 100грн = 200грн

Диски в коробках - 200грн

Диски записані - 100грн (рівна ціні диска 2-3 грн)

kenny76 - абсолютно не правий, але дякую за підйом теми, так що вибачень мені не треба!))

продавати не спішу, все в гарному стані.

продаю лише комплектом! повторюю для таких як - kenny76

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приставка - 500грн

а це вже брехня повна!

Sanver іи барига ше той! і ше й брехун!

kenny 76 влучно підібрав слово виклянчити того, що ви так і робите!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приставка - 500грн

а це вже брехня повна!

Sanver іи барига ше той! і ше й брехун!

kenny 76 влучно підібрав слово виклянчити того, що ви так і робите!

якщо люди хворі на голову, я не ображаюсь. Приставку продано!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...