Перейти до змісту

Робота. Упаковка карток для супермаркета.


Kostefan

Рекомендовані повідомлення

Для супермаркетів "Наш Край". Робота разова. Оплата в кінці по завершенню роботи. Необхідно упакувати 15000 карток. 0,1грн за 1шт. Протягом робочого дня можна упакувати 700-800шт. Якщо працювати в парі 1600-1800шт. Графік роботи - можна домовитись на зручний для обох сторін. По завершенню при поступанні нової партії карток можлива повторна співпраця. В квартал надходить близько 20000-30000 карток. Необхідно 1-2 працівника (вдвох легше і скорше). Необхідні знання - робота з комп'ютером. Мінімально необхідна кількість в день 400-500.

Інструкція

1. Запускається програмне забезпечення.

2. В конверт вкладується друкована листівка «Умови програми».

3. В конверт вкладується велика картка.

4. Номер картки надписується у верхньому правому кутку конверта.

5. По номеру картки находимо відповідну картку в програмному забезпеченні.

6. Шляхом сканування підв'язуємо до картки два брелока.

7. Вкладаємо штриховані брелоки в конверт.

16. Запечатуємо конверт.

Уточнюю. Є окремо чистий конверт, надрукований флаєр "Умови програми", пластикова бонусна картка (велика) в коробці по 500шт. пронумеровані та складені по порядку, пластикові брелоки в коробці насипом, штрихкоди не по порядку. Задача заключається зібрати це все докупи. Великі картки вже створені в програмному забезпеченні, тому їх просто запихнути в конверт. Брелоки потрібно підв"язувати до кожної картки вручну шляхом сканування штрихкода у відповідне поле в програмі і потім так само їх в коверт. Генерувати штрихкоди і т.п. не потрібно. Вже все виготовлено. Просто підв"язка брелоків до картки і запакування в конверт. Адреса на конверті не пишеться. Тільки номер картки. Контроль здійснюється вибірковим відкриванням запакованих конвертів і перевірянням відповідності вмісту + в програмі при підв"язуванні брелоків до картки з"являється відповідна мітка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На разі вже є двоє людей які пробують. В четвер вони повинні дати відповідь чи погоджуються і я їм даю відповідь чи вони підходять. Відповідно в п'ятницю буду знати чи ще потрібні працівники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...