Перейти до змісту

Продам Телевізор SUPRA STV-LC3225AWL White

Рекомендовані повідомлення

Телевізор SUPRA STV-LC3225AWL White 32", 1366x768, 400kd/m2, DCF 70000:1, 8mc, 176/176, аналоговий,

Тип телевизора

Компактні

Тип телевизора

З LED-підсвіткою

Діагональ экрану

32"

Роздільна здатність екрану

1366x768

Яскравість

400kd/m2

Контрастність

DCF 70000:1

Час реакції

8mc

Кути огляду

176/176

Тип тюнеру

система PAL I/ PAL B/G/ PAL D/K/ SECAM B/G/SECAM D/K, SECAM L/L'

Акустика

2х15Вт SRS® TruSurround XT

Інтерфейси

3HDMI

Інтерфейси

Scart

Інтерфейси

D-sub

Інтерфейси

Навушники

Додаткові функції

USB - JPEG/MP3/DivX (Кодеки: H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, Контейнери: AVI, MK)

Підсвітка

LED бокова підсвітка

Колір панелі

чорний

Пошук пульта!!!!

Телевізор новий з гарантією. Подарували на весілля дружбанові такий телевізор, а він хоче на 43". то і продає по смішній ціні - 2500 грн ( вчора бачив в магазині по акціїї продавали такий за 3600).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да точно посміємось!!!

перше шо видав гугль: http://deshevshe.net...CFYqV3godpS8A7g

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну І::::???? 2600 + доставка і що, я не такого ж продаю нового??? якби я написав бу то да а так не зрозумів що ти хотів цим сказати? чи ти за 100 баків хоч купити, цікаві люди в нас, я бачив ціни в інеті...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо постає питання де купляти в інтернет магазині чи в тебе, здогадайся де швидше куплять??!!! не така вже й велика різниця в ціні!!!а точніше різниця взагалі мізерна!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

занятись нема чим , як ото такi *простинi* цитувати ? правило за надмiрний оверквотiнг нiхто не вiдмiняв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

занятись нема чим , як ото такi *простинi* цитувати ? правило за надмiрний оверквотiнг нiхто не вiдмiняв

я хочу сказати що ТС ціну завелику поставив

нехай знижує!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нехай знижує!

Блин, а чим відрізняється той що в мене від того що в інтернеті???? Якщо для тебе 200 грн різниці за ту саму річ не гроші, ну то в олігархів свої причуди.,просто в нас всі стали такі хітров... (вибачаюсь по інакшому ніяк), що все хочуть нахаляву. То і купляй в інеті чого докулупавсі ?? за 1000 гривень я його точно не віддам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нехай знижує!

Блин, а чим відрізняється той що в мене від того що в інтернеті???? Якщо для тебе 200 грн різниці за ту саму річ не гроші, ну то в олігархів свої причуди.,просто в нас всі стали такі хітров... (вибачаюсь по інакшому ніяк), що все хочуть нахаляву. То і купляй в інеті чого докулупавсі ?? за 1000 гривень я його точно не віддам.

я тобі що 1000 пропонував? ти в адекваті? я взагалі не купляю телевізор, просто зробив зауваження по нереальній ціні!!!

так сказать вказав на твою помилку!!! знизь ціну і до тебе потянуться люди!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я взагалі не купляю телевізор, просто зробив зауваження по нереальній ціні!!!

так сказать вказав на твою помилку!!!

мимокрокодил B)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я взагалі не купляю телевізор, просто зробив зауваження по нереальній ціні!!!

так сказать вказав на твою помилку!!!

мимокрокодил B)

В магазині реальна, в інтернеті реальна а тут нереальна...... все мовчу ноу комент....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...