Перейти до змісту

Де в луцьку можна купити автошини за нормальними цінами?

irqadmin

Рекомендовані повідомлення

Де в луцьку можна купити автошини за нормальними цінами? цікавить типу розмір 185/70R14 зима

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я раніше купував і на "Формулі" і на "Віанорі".

Цей рік купляв через інтернет, сервісом і шинами задоволений, зекономив десь 200 грн на шині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ігор, звернися до Йожика з Віанора, організує все в кращому вигляді

:0128:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цей рік купляв через інтернет, сервісом і шинами задоволений, зекономив десь 200 грн на шині.

які шини? який розмір?

зазвичай в ін-нет магазинах дорожче ніж на формулі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які шини? який розмір?

ось наприклад Nokian WR D3 185/65 R14 минулого року пару брав на віанорі по 860 грн з річною гарантією, в кінці літа цього року на "Формулі" 750 грн +/-, а я купив в інтернет магазині пару по 610 грн з безкоштовною доставкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які шини? який розмір?

ось наприклад Nokian WR D3 185/65 R14 минулого року пару брав на віанорі по 860 грн з річною гарантією, в кінці літа цього року на "Формулі" 750 грн +/-, а я купив в інтернет магазині пару по 610 грн з безкоштовною доставкою.

Явки, паролі ?

Хто ж не хоче зекономити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на дату виготовлення звертали увагу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на дату виготовлення звертали увагу?

так звертав, 10-й місяць 2011, завтра скину ссилку магазину, бо закладка на роботі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось тут http://rezina.cc/ безкоштовна доставка. Купляв, недорого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в кінці літа купляв тут http://www.autosezon.ua/shina/WR_D3/185_65_R14_90T_XL_Nokian_WR_D3.html але бачу що вже подорожчала на 30 грн, сезон :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...