Перейти до змісту

Вирішив купувати ультрабук HP SPECTRE. Що скажете?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

Вирішив найближчим часом купувати ультрабук. Вибір зупинився на HP SPECTRE. Хотів би почути вашу думку з цього приводу!

Опубліковано
Хотів би почути вашу думку з цього приводу!

Радий за Вас (і Ваші фінансові можливості). Річ хороша (а як же інакше за такі гроші).

Технология HP CoolSense позволяет настроить охлаждение в соответствии с местом и особенностями работы.

з кондиціонером :0152::_09::_25:

Беріть не думайте.

Опубліковано

HP ENVY Ultrabook Spectre 12 К!

Я вважаю що за такі гроші можна взяти ракету - Dell Inspiron 7720 Aluminium - http://rozetka.com.ua/dell_inspiron_7720_210_38395alu/p229749/#tab=characteristics

навіщо бігати, якщо можна літати?

Опубліковано

Я думаю для людини важливим фактором при виборі була вага. В спектра вага майже в 2 рази менша, в порівнянні з Dell Inspiron 7720 Aluminium.

Опубліковано

Якщо вірити ціні розетки, то за такі гроші вийде Air 13" 2012. А він крім ваги реально живе без зарядки годин шість.

Опубліковано

для яких потреб ТС потрібен бук?

свій приклад раніше часто був у русі і багато часу користувався буком поза домівкою : рік назад продав нетбука 11.6 acer вага 1.6 , до цього 2 роки ним користувався. потім купив Gigabyte Q2532 вага 2,4 кг. свій висновок - невелика різниця у вазі 800 грам .

при бажанні можна обрати щось оптимальніше, а не витрачати гроші на тонкість.

п.с. Макбук, трохи інша категорія (софт, і тд.)

хочя...

DFb8J647mME.jpg

Опубліковано

Це вже буде холівар, але мак = інша категорія якщо руки криві.

Всі формати вже давно уніфіковані. Навіть у кого "пунктик" і айворк якимось боком не підходить є той самий office for mac. Навіть мало кому потрібна в цивілізованому світі 1С8 в фаєрфоксі стабільно працює.

А спеціалізованим інженерним і такого типу софтом на ультрабуках ніхто не користується. Це те саме що кад ставити на планшет.

Опубліковано

во ви народ ))) завжди любите чужі гроші рахувати :), хоче людина Спектрум, значить має можливості його купити і в іншому собі не відмовляти :)

Опубліковано

Я слышал, что SPECTRE очень даже неплохие. Если учесть, что он заряд держит 10 часов - так вообще прекрасно!

Опубліковано

Я слышал, что SPECTRE очень даже неплохие. Если учесть, что он заряд держит 10 часов - так вообще прекрасно!

Ну коштує він і правда багато. Але то таке - аби техніка була хороша. А у НР репутація завжди була дуже гарна.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Так, згоден! репутація у HP - роками напрацьована вже. Ну і вони ж напхали в той ультрабук дофіга всього. Того і не дивно. що він стільки коштує. Я тішуся з того, що там вебка в HD знімає))

Опубліковано

3.5 кг і 1.8 кг. відчуваєте різницю?

Коли ноут постійно треба совати з собою - вага і розміри це один з основних показників

от з цим я дуже згоден! вага і розміри дуже впливають на те, як себе почуваєш протягом дня, якщо всюди з собою береш ноутбук! Реально відчуваються кожні 100 грамів!

Опубліковано

3.5 кг і 1.8 кг. відчуваєте різницю?

Коли ноут постійно треба совати з собою - вага і розміри це один з основних показників

от з цим я дуже згоден! вага і розміри дуже впливають на те, як себе почуваєш протягом дня, якщо всюди з собою береш ноутбук! Реально відчуваються кожні 100 грамів!

так я ж ото того і казав про HP SPECTRE... там він тоненький і легенький і зарядку тримає 10 годин. Хоча правда там дисководу нема здається... хоча я не пам'ятаю

Опубліковано

Мене ще цікавить, а для яких він вам цілей власне?

ну, я власне дизайнер-архітектор. Мені потрібно щоб і монітор був великий і тягнуло всі графічні редактори гарно.

Опубліковано

ааа... ну так тут у вас проблем быть не должно вроде. HP SPECTRE какраз в этом плане очень ок.

ааа... ну так тут у вас проблем быть не должно вроде. HP SPECTRE какраз в этом плане очень ок.

а вообще - вот где я брал всю инфу... http://tdi.tagmedia.co.uk/H/HP/PSG_EMEA/SPECTRE_Q412_ONLINE/UA_IIP_SITE/18602592_/DEV/HTML/index.html#.UE9LHbJy4UP

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...