Перейти до змісту

поклейка оголошень

serg90210

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Клею оголошення вже другий рік,потрібна поклейка реклами чи приватного оголошення,підїзди це чи тумби,яка кількість та який формат,пишіть в ПП обсудим,або за телефоном 050-193-58-30 Тарас.

Опубліковано

Опишіть більш детальніше.

Що, де, коли, скільки.?

Мене цікавить ціна на поклейку, якщо вам цікава така робота - пишіть пропозиції, а що де коли і скільки я розкажу при зустрічі. Якщо ви цим коли-небудь займались, то у вас повинен бути прайс, ось і "Огласите весь список..."

А для флуду є інші теми)

Доречі, пропозиції від студентів також приймаються, головне відповідально ставитись до роботи, бо кожен день перевіряю)))

Опубліковано

ти як ''роботодавець'' ,намою думку, повинен все ж таки назвати ціну даної роботи, а не ми повинні гадати, що да як...

ти як ''роботодавець'' ,намою думку, повинен все ж таки назвати ціну даної роботи, а не ми повинні гадати, що да як...

Опубліковано

роботодавець звучить "круто")))

ше раз пишу - пишіть пропозиції, я цін не знаю, мене цікавлять ваші пропозиції по цінам і т. д., я не орієнтуюсь

Опубліковано

50 грн за 100 розвішених оголошень. Піде?

:0155: я за такі гроші і сам поклею, звичайно не піде це дуже дорого.

Опубліковано

ну то якщо дуже дорого, то погугліть і викладайте свою ціну! А то влаштували тут "угадай ціну, яку я хочу!"

Опубліковано

ну то якщо дуже дорого, то погугліть і викладайте свою ціну! А то влаштували тут "угадай ціну, яку я хочу!"

якщо вам не подобається ця тема, то не постіть тут, а люди відписуються в приват з конкретними пропозиціями, думаю скоро тему можна буде закрити. я напишу коли. дякую за те шо не будете тут нічого писати.

Опубліковано

якщо вам не подобається ця тема, то не постіть тут, а люди відписуються в приват з конкретними пропозиціями, думаю скоро тему можна буде закрити. я напишу коли. дякую за те шо не будете тут нічого писати.

та будь ласка.

Опубліковано

ні серйозно, якщо пропонуєте, то напишіть скількі за це готові заплатити, так народ скоріш підтягнеться....

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...