Перейти до змісту

Ремонт Tamron 17-50 2.8


klikl

Рекомендовані повідомлення

зламалося кільце зуму, почало заїдати і перестало зовсім зумити.

Хтось може підказати де краще відремонтувати?

можливо на борді хтось цим займається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попробуй спросить в РЕМ-сервисе, сестра туда сдавала никоновское стекло, вроде выпрямили. Может и Тамрон возьмут. (0332) 28-58-08

http://remservis.com.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок, дякую, а не знаєте вони на місці роблять чи кудись відправляють? бо колись здавав дзеркалку по гарантії, то вона "їздила" в Київ. І як в них з порядністю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отправляют. В Луцке гарантийного сервиса, типа Кенон, насколько я знаю, нет, то шлют в Киев. Тамрон, имхо, тем более. У вас вроде негарантийный случай, то может и на месте посмотрят. Может и совсем не возьмутся. Кто их знает. Позвоните, уточните.

Насчёт порядочности, то я сам сдавал им технику один раз, сестра и кума по разу носили туда зеркалки после падения, всё сделали без шума и пыли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

заніс в рем сервіс (перед тим порився в неті і знайшов схожі симптоми http://mcsdwarken.li...com/820763.html), через день передзвонили з сервісу, сказали, що порвався шлейф ремонт буде коштувати 576 грн, я погодився, десь за 3-4 дні передзвонили - готовий. Забрав, зум крутиться, видно щось попідтягували бо став крутитися краще, прийшов до дому, перевірив, фокусну відстань так передає 32. Повернувся, поговорив з майсром, він запевнив що шлейф точно і гарненько поставив і замінив групу контактів, припустив "...можливо щось замкнуло і згоріло на платі, але точно не знає...", домовилися повзнавати, що це може бути, мені повернули частину вартості ремонту 200 грн. Япробував на іншому фотіку об"єктив те саме, інший об"єктив в мій фотік передає все коректно. Через декілька днів (я трохи фоткав) перевіряю і о чудо в положенні зуму 17мм - передає 32мм, зовсім трохи прокручую - 17 мм, далі все передає коректно, і на 50 мм - показує 47мм, сьогодні заходив, що б поправили, майстер сказав що все там добре закріпив і шлейф точно в канавки приклеїв, що не знає що там можна поправити, ну і мене це впринципі влаштовує, спалахом я не користуюся, ну і ремонт вийшов 376 грн. і ще є гарантія на 3 місяці від них після ремонту.

П.С. якщо є гроші на "ельки" купляйте їх, бо поломка сталася через те що від тряски відкрутився гвинт, це мені не дуже вкладається в голові, але так воно є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...