Перейти до змісту

Підкажіть куди поїхати порибалити

INVICTUS

Рекомендовані повідомлення

вирішив виїхати на рибалку, провітритися трохи

підкажіть, будь ласка, куди поїхати порибалити в межах км 20 від Луцька, так щоб кльов був більш-менш(не в пусту сидіти), але і безкоштовно...

доречі, яка ситуація на ставку на Кічкарівці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на яку рибу? Хижа? Мирна?

http://forum.fishing-ua.com/forumdisplay.php?f=81 - практически все водоемы Волынской обл. Рыбаки, побывав там оставляют фотоотчет и описание. Посмотрите там, может найдете чего подходящего.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу на мирну рибу

на тому форумі читав, але нічого корисного для себе не знайшов...

тому і відкрив дану тему

якщо хтось не дуже хоче видавати свої секрети на широкий загал, то пишіть у приват...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

На каждом водоеме клюет вчера и завтра

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В межах 20 км ви наврядчи щось путнє найдете, хіба що р. Стир

Можете поїхати в Малево - 30 км від Луцька (Карась, краснопірка, плотва, голавль, щука, сом, окунь)

Хрінники - 39 км від Луцька.(Там більшість мирної риби, що водиться в Україні)

Горзвин (платно) - 40 км від Луцька (Карась, Плотва, краснопірка, карп, сазан)

р. Іква - Карась, карп, плотва, краснопірка, щука, окунь, голавль, сазан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що скажете на рахунок таких точок: Оздів, Коршів і Кічкарівка?

полазив тут у розділі і бачив інформацію, що у Коршові та Оздові є безкоштовні місцини... але там не був, тому і прошу консультацію

і як з кльовом зараз на Кічкарівці? чи варто туди взагалі йти цьогоріч?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коршів +1

Хтось хотів взяти в оренду, но село відвоювало і ловити можна БЕЗКОШТОВНО, Попасти можна з Львівскої траси проїзд через все село завжди прямо в кінець за кладовищем, перед першим корівником в ліво і вниз до водойми.Від Луцька до Коршова 21 км. На скільки я знаю, туди навіть їздить пряма маршрутка. Риба різна - в основному карась, білий амур, карп, щука, йорж, плотва, краснопірка з тих що ловили но є і інша. Літом став заростає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коршів +1

Хтось хотів взяти в оренду, но село відвоювало і ловити можна БЕЗКОШТОВНО, Попасти можна з Львівскої траси проїзд через все село завжди прямо в кінець за кладовищем, перед першим корівником в ліво і вниз до водойми.Від Луцька до Коршова 21 км. На скільки я знаю, туди навіть їздить пряма маршрутка. Риба різна - в основному карась, білий амур, карп, щука, йорж, плотва, краснопірка з тих що ловили но є і інша. Літом став заростає...

дуже заростає? на поплавочну вудку хоч можна половити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коршів +1

дуже заростає? на поплавочну вудку хоч можна половити?

Так, на поплавочну без проблем. Якщо ловити на пружини - це буде трохи тяжче. Заростає в основному дно... Був там у минулому році, клювало досить добре, але єжина проблема - трава. При кожному виважуванні риби на пружину обов"язково в комплекті були водорості :) Ловили в основному на мастирку. Поплавочниці - опариш, черв"як,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок, дуже дякую!!! :_02:

а на рахунок Кічкарівки не знаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок, дуже дякую!!! :_02:

а на рахунок Кічкарівки не знаєте?

ні, на жаль там не був.

Ну, і як кажуть: "Ни хвоста, ни чешуи!"

Щасливо! :0168:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"К черту!"

ще раз дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...