Перейти до змісту

Продам раму Гарі Фішер Ваху і жорстку вилку.

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам раму Гарі Фішер Ваху + рульова, півник, )), стають вібрейки і диски.

Проїхала багато, бувала в різних місцях..Крим, Карпати, скрізь показала себе міцною і надійною, накатистою.

Є бойові подряпини, сколи фарби, потертості.. ТРІЩИН НЕМА І НЕ БУЛО.

Було зібрано на ній велосипед на 26 колесах зараз стоїть жорстка вилка і 28 колеса спереду і ззаду. В такому варіанті на велі було пройдено гірський бревет 400 км.(8 перевалів, 3700 набору висоти).

Вилка Топ Ган 415 теж продається, сіра, висота 415 до кінця корони. У вилку влазить найнерська гума Максіс Бівер 29/2.1, правда грязевий зазор біля 5 мм. По сухому(пісок,твердий грунт, каміння) котить відмінно.

Ціна за вилку 320 грн

Рама і вилка разом 1600 грн.

Ціни не завищені, тому торг з реальним покупцем і з реальними аргументами, але до переможного закінчення.)

http://www.smotrite....ua/181654#photo

Будуть ще фотки в сучасному стані і з 28 колесами.

З.І. Своїм - значний торг, кредит... півас.))

З.І. Ростовка 21.5 (але реально десь, як 20"...) в мене ріст 185 см. Все ок... ніякого травматизму за весь пробіг. Сідуха, на фото піднята на мій ріст.

Ціна окремо за раму 1400 грн. Торг "до победы"..))

ВСЕ ПРОДАНО!

Опубліковано

Дарт Вейдер продает "Звезду смерти", не иначе

ps. в хорошем смысле слова :smile3: а если учесть, где эта рама побывала, ее можно смело выкупать для велоэкспозиции

Опубліковано

Дарт Вейдер продает "Звезду смерти", не иначе

ps. в хорошем смысле слова :smile3: а если учесть, где эта рама побывала, ее можно смело выкупать для велоэкспозиции

Ех... рама дійсно класна... продаю, бо переходжу на 29" калібер. )

Думав лишити собі.. але 4 вела + ще вел малої, то вже занадто.)))

Опубліковано

Приїжджай до міської ради... маякни я вийду.. переїдемо до мене додому (2,5 км від кантори.).. то зможеш і спробувати в дії. ))

Опубліковано

Рама бронь.

Вилка бронь.

Завтра все розберу і нові власники зможуть отримати свої запчастини. Шкода буде розлучатися.. з ними в мене повязано дуже багато приємних спогадів...

Що ж... хай приносять насолоду іншим.

З.І. Не треба бути жадним і до тебе потягнуться люди....)))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...