lion1106 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 08:13 #1 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 08:13 Продам однокімнатну квартиру в трьохповерховому будинку по вул.Ярощука в центрі Луцька. Зроблений капітальний евроремонт(з заміною всіх водоканалізаційних труб та електропроводки) з елементами дизайну. В квартирі: нове автономне опалення(котел "Вісман") та гаряча вода, підігрів облицьованої плиткою підлоги в кухні, коридорі, та ванній кімнаті, пластикові вікна з антимоскітними сітками,підлога в кімнаті- високоякісни й ламінат, стіни - бамбукові та флізелінові шпалери, стеля - комбінація гіпсокартону та натяжнної плівки. В кухні вбудовані меблі фірми "Меркс" з холодильником, окремим морозильником, газовою плитою, керамогранітною мийкою зі змішувачем. Коридор з окремою кладовкою, вхід з коридору в кухню та кладовку закривають зеркальні розсувні двері на всю стіну з художнім розписом. В санвузлі нова польська чавунна ванна, вбудований унітаз(інсталяція фірми"GROHE"), нові змішувачі та крапельний душ. Кімната візуально розділена на дві зони з двохрівневою підлогою та вбудованим плазмовим телевізором. При покупці буде встановлений новий кондиціонер. В квартирі всі нові люстри, в кімнаті 8-функційна люстра з пультом ДУ. Нові вхідні металеві двері, також квартира обладнана сигналізаціею. В будинку є загальний підвал в якому є окрема кімнатка яка продається разом з квартирою. Продає власник. Ціна 39999дол. Можливий торг, але тільки після огляду квартири. Умова рієлторам: без конкретного кліента не дзвонити. Тел.0504381333.
NANO Опубліковано 2 Липня, 2012 в 10:26 #2 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 10:26 Цікавить поверх та площа
Volyniaka Опубліковано 2 Липня, 2012 в 11:46 #3 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 11:46 Продам однокімнатну квартиру в трьохповерховому будинку по вул.Ярощука в центрі Луцька.Зроблений капітальний евроремонт(з заміною всіх водоканалізаційних труб та електропроводки) з елементами дизайну.В квартирі: нове автономне опалення(котел "Вісман") та гаряча вода, підігрів облицьованої плиткою підлоги в кухні,коридорі, та ванній кімнаті, пластикові вікна з антимоскітними сітками,підлога в кімнаті- високоякісни й ламінат,стіни - бамбукові та флізелінові шпалери, стеля - комбінація гіпсокартону та натяжнної плівки. В кухні вбудованімеблі фірми "Меркс" з холодильником, окремим морозильником, газовою плитою, керамогранітною мийкою зі змішувачем.Коридор з окремою кладовкою, вхід з коридору в кухню та кладовку закривають зеркальні розсувні двері на всю стінуз художнім розписом. В санвузлі нова польська чавунна ванна, вбудований унітаз(інсталяція фірми"GROHE"), нові змішувачі та крапельний душ.Кімната візуально розділена на дві зони з двохрівневою підлогою та вбудованим плазмовим телевізором. При покупці буде встановлений новий кондиціонер.В квартирі всі нові люстри, в кімнаті 8-функційна люстра з пультом ДУ. Нові вхідні металеві двері, також квартираобладнана сигналізаціею. В будинку є загальний підвал в якому є окрема кімнатка яка продається разом з квартирою.Продає власник. Ціна 39999дол. Можливий торг, але тільки після огляду квартири. Умова рієлторам: без конкретногокліента не дзвонити. Тел.0504381333.метраж? поверх?
lion1106 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 13:15 Автор #4 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 13:15 32 м.кв. 3поверх
dir Опубліковано 2 Липня, 2012 в 21:27 #6 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 21:27 3-й пов. З кількох?Продам однокімнатну квартиру в трьохповерховому будинку
paksivatova Опубліковано 17 Липня, 2012 в 11:40 #9 Опубліковано 17 Липня, 2012 в 11:40 газова плита така манюсінька ,чи то я не можу роздивитися ?яка площа кухні ?
lion1106 Опубліковано 17 Липня, 2012 в 18:11 Автор #10 Опубліковано 17 Липня, 2012 в 18:11 газова плита така манюсінька ,чи то я не можу роздивитися ?яка площа кухні ?Да плита там на камфорки але прикольна а квадрату ру зараз сказати неможу но немаленька
lion1106 Опубліковано 10 Серпня, 2012 в 07:50 Автор #11 Опубліковано 10 Серпня, 2012 в 07:50 газова плита така манюсінька ,чи то я не можу роздивитися ?яка площа кухні ?Да плита там на камфорки але прикольна а квадрату ру зараз сказати неможу но немаленькагазовіх пальників 2 шт. на плиті.Актуально
lion1106 Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 10:41 Автор #12 Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 10:41 Квартира продаеться реально покупцю реальний торг (після огляду квартири)КВАРТИРА ПРОДАЕТЬСЯ ВІД ВЛАСНИКА.БЕЗ КОНТОР.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.