Перейти до змісту

Потрібна допомога в Мрев

edikneo

Рекомендовані повідомлення

потрібна допомога в мрев або Даі - потрібно зробити експертизу авто на угон та перебиття номеру... Буду дуже вдячний за допомогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто здати - Імена, Явки, Паролі? ;)

P.S. Що заважає самим завітати в гості до Дайців?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потрібна допомога в мрев або Даі - потрібно зробити експертизу авто на угон та перебиття номеру... Буду дуже вдячний за допомогу.

Буду вдячний за допомогу - це дуже мало тільки готівка тобі може вирішити це питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто здати - Імена, Явки, Паролі?

Ну взагаліто мова йде про допомогу. Збираюсь купувати машину от і хочу перевірити, все на законних підставах. Так як раніше з цим справи не мав, от і хотілося б через знаючих людей, а то чесно кажучи даі щось особливої довіри не викликає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буду вдячний за допомогу - це дуже мало тільки готівка тобі може вирішити це питання.

Ну це само собою, ніхто за безкоштовно і не говорить..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну взагаліто мова йде про допомогу. Збираюсь купувати машину от і хочу перевірити, все на законних підставах. Так як раніше з цим справи не мав, от і хотілося б через знаючих людей, а то чесно кажучи даі щось особливої довіри не викликає

ну правильно...... але як показує практика проблема з VIN номером залежить від авто...... тобто якщо машинка свіжа черевичок чи бус то як правило все там гуд має бути. а от мерс чи беха з якогось Київа чи ще звідкісь то це може бути засада....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну правильно...... але як показує практика проблема з VIN номером залежить від авто...... тобто якщо машинка свіжа черевичок чи бус то як правило все там гуд має бути. а от мерс чи беха з якогось Київа чи ще звідкісь то це може бути засада....

Ну мова йде про старенького опелька 1991 р

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну мова йде про старенького опелька 1991 р

да з опельком краще бути обережним
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...