edikneo Опубліковано 11 Червня, 2012 в 17:57 #1 Опубліковано 11 Червня, 2012 в 17:57 потрібна допомога в мрев або Даі - потрібно зробити експертизу авто на угон та перебиття номеру... Буду дуже вдячний за допомогу.
EleKtrik Опубліковано 11 Червня, 2012 в 17:59 #2 Опубліковано 11 Червня, 2012 в 17:59 Тобто здати - Імена, Явки, Паролі? P.S. Що заважає самим завітати в гості до Дайців?
vagus Опубліковано 11 Червня, 2012 в 18:01 #3 Опубліковано 11 Червня, 2012 в 18:01 потрібна допомога в мрев або Даі - потрібно зробити експертизу авто на угон та перебиття номеру... Буду дуже вдячний за допомогу.Буду вдячний за допомогу - це дуже мало тільки готівка тобі може вирішити це питання.
edikneo Опубліковано 11 Червня, 2012 в 18:06 Автор #4 Опубліковано 11 Червня, 2012 в 18:06 Тобто здати - Імена, Явки, Паролі?Ну взагаліто мова йде про допомогу. Збираюсь купувати машину от і хочу перевірити, все на законних підставах. Так як раніше з цим справи не мав, от і хотілося б через знаючих людей, а то чесно кажучи даі щось особливої довіри не викликає
edikneo Опубліковано 11 Червня, 2012 в 18:15 Автор #5 Опубліковано 11 Червня, 2012 в 18:15 потрібна допомога в мрев або Даі - потрібно зробити експертизу авто на угон та перебиття номеру... Буду дуже вдячний за допомогу.Буду вдячний за допомогу - це дуже мало тільки готівка тобі може вирішити це питання.Ну це само собою, ніхто за безкоштовно і не говорить..
vagus Опубліковано 11 Червня, 2012 в 18:16 #6 Опубліковано 11 Червня, 2012 в 18:16 Тобто здати - Імена, Явки, Паролі?Ну взагаліто мова йде про допомогу. Збираюсь купувати машину от і хочу перевірити, все на законних підставах. Так як раніше з цим справи не мав, от і хотілося б через знаючих людей, а то чесно кажучи даі щось особливої довіри не викликаєну правильно...... але як показує практика проблема з VIN номером залежить від авто...... тобто якщо машинка свіжа черевичок чи бус то як правило все там гуд має бути. а от мерс чи беха з якогось Київа чи ще звідкісь то це може бути засада....
edikneo Опубліковано 11 Червня, 2012 в 18:22 Автор #7 Опубліковано 11 Червня, 2012 в 18:22 Тобто здати - Імена, Явки, Паролі?Ну взагаліто мова йде про допомогу. Збираюсь купувати машину от і хочу перевірити, все на законних підставах. Так як раніше з цим справи не мав, от і хотілося б через знаючих людей, а то чесно кажучи даі щось особливої довіри не викликаєну правильно...... але як показує практика проблема з VIN номером залежить від авто...... тобто якщо машинка свіжа черевичок чи бус то як правило все там гуд має бути. а от мерс чи беха з якогось Київа чи ще звідкісь то це може бути засада....Ну мова йде про старенького опелька 1991 р
DasBoot Опубліковано 11 Червня, 2012 в 21:16 #8 Опубліковано 11 Червня, 2012 в 21:16 Тобто здати - Імена, Явки, Паролі?Ну взагаліто мова йде про допомогу. Збираюсь купувати машину от і хочу перевірити, все на законних підставах. Так як раніше з цим справи не мав, от і хотілося б через знаючих людей, а то чесно кажучи даі щось особливої довіри не викликаєну правильно...... але як показує практика проблема з VIN номером залежить від авто...... тобто якщо машинка свіжа черевичок чи бус то як правило все там гуд має бути. а от мерс чи беха з якогось Київа чи ще звідкісь то це може бути засада....Ну мова йде про старенького опелька 1991 рда з опельком краще бути обережним
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.