Перейти до змісту

Чи є така прога яка запустить ОС в ОС?

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І так є ОС Лінукс без майже будь яких прав доступа, ну типу робочий комп.

Я хочу поверх поставити він ХР, і запустити в самому ХР цей сраний лінукс. Це можливо зробити за допомогої якої програми чи ні?

Віртуальну машину пропунувати мені не потрібно...

Опубліковано
Віртуальну машину пропунувати мені не потрібно...

Чудово :lol:

він ХР, і запустити в самому ХР цей сраний лінукс

А смисл мати лінукс фізичний і лінукс віртуальний? Чому не мультизагрузка обох справжніх осей.

З варіантів на думці тільки Віртуальна машина з портабельним плеєром до неї на флесі..

Вам певно тре фізичну машину туди задампити чи що...

Опубліковано

мені потрібно так зробити щоб саме "цей" лінукс запускався, комп робочий в мене там доступ як в віндовсі під учьоткой "Гість".

А я хочу поюзати мобільний інетік, іграшки...

Опубліковано

взагалі-то лінух (убунту точно) можна поставити на вінду як звичайну програму (тобто без форматування і іншої лабуди). не знаю як в новій версії, а в 9.10 таке робив. залишилось придумати як поставити вінду...

до речі, чим поганий віртуал-бокс? з-під нього в інтернет спокійно можна виходити.

Опубліковано

взагалі-то лінух (убунту точно) можна поставити на вінду як звичайну програму (тобто без форматування і іншої лабуди). не знаю як в новій версії, а в 9.10 таке робив. залишилось придумати як поставити вінду...

до речі, чим поганий віртуал-бокс? з-під нього в інтернет спокійно можна виходити.

Як мені його поставити якщо в мене даже ЮСБІ на убуту не бачить... двд-рома нема, но я через біос запущу з юсбі-двд загрузочний віндовс.

Опубліковано

Нетбук або планшет спасуть тебе.

или сматрфон,

если есть желание пострадать фигнёй на работе - выбор офигенный

Як мені його поставити якщо в мене даже ЮСБІ на убуту не бачить... двд-рома нема, но я через біос запущу з юсбі-двд загрузочний віндовс.

уверен что загрузка с усб не отключена?

на биосе пароля нет? системник не опломбирован?

Опубліковано

Пароля нема на біосі, системник з пломбою, но в мене є юсбі двд-ром.

ДИвіться бачив в обному з минулих постві що Лінукс можна запустити з вінди. Можна подробніше.

Опубліковано

Пароля нема на біосі

ловят на живца

Опубліковано

грайся, хлопче, грайся.

Адміни люди хоч і вкрай ліниві, але не тупі.

Заставить його якась причина глянути до твого компа - можеш вилетіти з роботи пробкою

Опубліковано

грайся, хлопче, грайся.

Заставить його якась причина глянути до твого компа - можеш вилетіти з роботи пробкою

Да якось нас рать. :0161:

Опубліковано

грайся, хлопче, грайся.

Да якось нас рать. :0161:

5-ть балов

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...