Jl6owa Опубліковано 17 Травня, 2012 в 19:58 #1 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 19:58 Всім привіт. Пишу на дипломну роботу MP3 аудіоплеєр з музичною бібілотекою, і потрібно відтестувати. Спробуйте кому не важко. У разі якоїсь помилки прошу- описати дії які призхвели до неї, дякую. Просто розпакувати архів і запустити, для відтворення без бібліотеки -просто перетягнути МР3 файл на плеєр.
fenmix Опубліковано 17 Травня, 2012 в 20:24 #2 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 20:24 Плеєр дуже сподобався. Проте є деякі зауваження: Незручно відчиняти віконце з клавішами управління Розмір не змінюється Одного разу вибило помилку "Integer overflow" Побажання і плюси: Хотілось би згорнути плеєр в трей Трішки оформити нормально список і кнопки в скінах (підсвічування), бо не бачу куди натискаю Сподобався регулятор гучності) Оригінальний дизайн бібліотеки Не завадила б повна інформація про треки.
Jl6owa Опубліковано 17 Травня, 2012 в 20:28 Автор #3 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 20:28 Плеєр дуже сподобався. Проте є деякі зауваження: Незручно відчиняти віконце з клавішами управління Розмір не змінюється Одного разу вибило помилку "Integer overflow" Побажання і плюси: Хотілось би згорнути плеєр в трей Трішки оформити нормально список і кнопки в скінах (підсвічування), бо не бачу куди натискаю Сподобався регулятор гучності) Оригінальний дизайн бібліотеки Не завадила б повна інформація про треки. Дякую за відповідь. Незручно відчиняти віконце з клавішами управління - щось постараюсь придумати. Розмір не змінюється - в планах є перехід до міні версії натисненням кнопки. Одного разу вибило помилку "Integer overflow" - при яких обставинах? Хотілось би згорнути плеєр в трей - буде, завтра вже напевно. Не завадила б повна інформація про треки - що мається на увазі? Трішки оформити нормально список і кнопки в скінах (підсвічування), бо не бачу куди натискаю - підсвічування кнопок управління? так воно є, синеньке. Також в планах є : підтримка плагінів Winamp; підтримка інтернет радіо; підтримка більшої кількості аудіо форматів; синхронізація музичних данних з мобільним пристроєм. Це все буде починати реалізовуватись після 25-го травня.
fenmix Опубліковано 17 Травня, 2012 в 20:36 #4 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 20:36 Одного разу вибило помилку "Integer overflow" - при яких обставинах?Регулював гучністьНе завадила б повна інформація про треки - що мається на увазі?Тобто дата виходу треку, виконавець, жанр і т.д. Це все стандартне є, подивись у властивостях аудіофайлів.Тільки що ще раз вибило помилку, тільки вже іншу. Спробуй подивитися інфу у "порожньому" списку (бібліотека, правою кнопкою миші і "інфа").На рахунок "синенького". Просто треба ще відшукати місце, куди натиснути треба, щоб відкрився список з кнопками.
Jl6owa Опубліковано 17 Травня, 2012 в 20:40 Автор #5 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 20:40 Одного разу вибило помилку "Integer overflow" - при яких обставинах?Регулював гучністьНе завадила б повна інформація про треки - що мається на увазі?Тобто дата виходу треку, виконавець, жанр і т.д. Це все стандартне є, подивись у властивостях аудіофайлів.Тільки що ще раз вибило помилку, тільки вже іншу. Спробуй подивитися інфу у "порожньому" списку (бібліотека, правою кнопкою миші і "інфа").На рахунок "синенького". Просто треба ще відшукати місце, куди натиснути треба, щоб відкрився список з кнопками.Тільки що ще раз вибило помилку, тільки вже іншу. Спробуй подивитися інфу у "порожньому" списку (бібліотека, правою кнопкою миші і "інфа"). - о,блін. як я міг це прогавити?..Зараз виправлю цю і минулу помилку, + додам інфу про трек в музичній бібліотеці, з можливістю редагування.Чекайте нову версію.
fenmix Опубліковано 17 Травня, 2012 в 20:43 #6 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 20:43 Ну для цього й тестери існують))підтримка плагінів Winamp;підтримка інтернет радіо;підтримка більшої кількості аудіо форматів;синхронізація музичних данних з мобільним пристроєм.Плани наполеонівські) На чому пишеш?
Jl6owa Опубліковано 17 Травня, 2012 в 20:44 Автор #7 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 20:44 Ну для цього й тестери існують))підтримка плагінів Winamp;підтримка інтернет радіо;підтримка більшої кількості аудіо форматів;синхронізація музичних данних з мобільним пристроєм.Плани наполеонівські) На чому пишеш?Наполеонівські - це не те слово)Пишу на Delphi.
fenmix Опубліковано 17 Травня, 2012 в 20:45 #8 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 20:45 Ну для цього й тестери існують))підтримка плагінів Winamp;підтримка інтернет радіо;підтримка більшої кількості аудіо форматів;синхронізація музичних данних з мобільним пристроєм.Плани наполеонівські) На чому пишеш?Наполеонівські - це не те слово)Пишу на Delphi.Тримай у поміч. Хоча не сумніваюся, що ти вже це заюзав))http://www.cyberforum.ru/post416619.html
Jl6owa Опубліковано 17 Травня, 2012 в 20:52 Автор #9 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 20:52 Ну для цього й тестери існують))підтримка плагінів Winamp;підтримка інтернет радіо;підтримка більшої кількості аудіо форматів;синхронізація музичних данних з мобільним пристроєм.Плани наполеонівські) На чому пишеш?Наполеонівські - це не те слово)Пишу на Delphi.Тримай у поміч. Хоча не сумніваюся, що ти вже це заюзав))http://www.cyberforu...post416619.htmlЯ це бачив, але чуже юзати то не комільфо))В мене свого коду вже приблизно 3000 рядків, все строго сам, без чужого коду.
fenmix Опубліковано 17 Травня, 2012 в 20:58 #10 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 20:58 В мене свого коду вже приблизно 3000 рядків, все строго сам, без чужого коду.тільки бейсік! Тільки хардкор))Що я тільки не вчив. І паскаль, і С#, і дельфі, Java. А толком знаю тільки трохи бейсік, PHP, html)
Jl6owa Опубліковано 17 Травня, 2012 в 21:12 Автор #11 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 21:12 В мене свого коду вже приблизно 3000 рядків, все строго сам, без чужого коду.тільки бейсік! Тільки хардкор))Що я тільки не вчив. І паскаль, і С#, і дельфі, Java. А толком знаю тільки трохи бейсік, PHP, html)Я то такого хардкору навіть і не бачив)Ось версія з виправленнями, і з інформацією, правда поки без редагування.PlayerArt.rarВсе інше вже завтра.
fenmix Опубліковано 17 Травня, 2012 в 21:22 #12 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 21:22 В мене свого коду вже приблизно 3000 рядків, все строго сам, без чужого коду.тільки бейсік! Тільки хардкор))Що я тільки не вчив. І паскаль, і С#, і дельфі, Java. А толком знаю тільки трохи бейсік, PHP, html)Я то такого хардкору навіть і не бачив)Ось версія з виправленнями, і з інформацією, правда поки без редагування.PlayerArt.rarВсе інше вже завтра.завтра і потестю)
Jl6owa Опубліковано 17 Травня, 2012 в 21:23 Автор #13 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 21:23 В мене свого коду вже приблизно 3000 рядків, все строго сам, без чужого коду.тільки бейсік! Тільки хардкор))Що я тільки не вчив. І паскаль, і С#, і дельфі, Java. А толком знаю тільки трохи бейсік, PHP, html)Я то такого хардкору навіть і не бачив)Ось версія з виправленнями, і з інформацією, правда поки без редагування.PlayerArt.rarВсе інше вже завтра.завтра і потестю)Буду чекати на результати.
Jl6owa Опубліковано 6 Січня, 2013 в 14:11 Автор #14 Опубліковано 6 Січня, 2013 в 14:11 Якщо кому цікаво - плеєр еволюціонував до такого вигляду:
Artis Опубліковано 6 Січня, 2013 в 14:52 #15 Опубліковано 6 Січня, 2013 в 14:52 просто програмка чи під Win 8 встановлюється як додаток?
Jack Опубліковано 6 Січня, 2013 в 17:20 #16 Опубліковано 6 Січня, 2013 в 17:20 Задумка непогана але ряд основних недоліків при тестуванні PlayerArt.rar 1. Програма дуже навантажує процесор адже плєер є допоміжною програмою для користувача 2. Неможливо замкнути при натисканні на кнопку Close 3. Не можна добавити в бібліотеку файли для відтворення при натисканні правої клавіші мишки
Jl6owa Опубліковано 6 Січня, 2013 в 19:07 Автор #17 Опубліковано 6 Січня, 2013 в 19:07 просто програмка чи під Win 8 встановлюється як додаток?ПрограмаЗадумка непогана але ряд основних недоліків при тестуванні PlayerArt.rar 1. Програма дуже навантажує процесор адже плєер є допоміжною програмою для користувача 2. Неможливо замкнути при натисканні на кнопку Close 3. Не можна добавити в бібліотеку файли для відтворення при натисканні правої клавіші мишкиЗ того часу багато змінилось) Якщо цікаво- викладу актуальну версію.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.