MACCEN Опубліковано 8 Травня, 2012 в 07:38 #1 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 07:38 Під замовлення мікромотоцикли (pocket-bike). Швидкість до 45км/год. Витримують вагу до 120кг. Розмір і що це таке можна глянути на ютубі (pocket-bike). Ціна - 240-280 у.о. Наразі є пара в Луцьку. 097-502-34-тридцять один
odna Опубліковано 8 Травня, 2012 в 08:05 #2 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 08:05 Сильно китайское? Или троха походит?
MACCEN Опубліковано 8 Травня, 2012 в 08:09 Автор #3 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 08:09 німець дає рік гарантії, але доступні всі запчастини... я думаю шо походить
Bambaclay Опубліковано 8 Травня, 2012 в 09:11 #4 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 09:11 у.о. - $ чи Євро?
Deemon Опубліковано 8 Травня, 2012 в 09:58 #6 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 09:58 а що в них німецького?година роботи механіка з бундеса - пів ціни тієї бензопили з колесами мопедащоб воно поїхало - треба апарат повністю розібрати, зробити дефектовку, прибрати заводські косяки, комплектуючі замінити на деталі прийнятної якості, одним словом ще половина до ціни +витрачений час.німець дає рік гарантіїСамий цікавий момент, в випадку проблем, пакувати в сумку і везти в Дойчланд?
PITMAN57 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 10:10 #7 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 10:10 Больно на Китайцев похоже,но все равно игрушка "сильная"))))))))))))))))Если кто приобретет,пусть напишет о впечатлениях.Если моцики нормального качества.......можно потом и чемпионат устроить))))))))))))
MACCEN Опубліковано 8 Травня, 2012 в 10:19 Автор #8 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 10:19 а що в них німецького? година роботи механіка з бундеса - пів ціни тієї бензопили з колесами мопеда щоб воно поїхало - треба апарат повністю розібрати, зробити дефектовку, прибрати заводські косяки, комплектуючі заміниити на деталі прийнятної якості, одним словом ще половина до ціни +витрачений час. я не кажу, що вони німецькі... з Німеччини, а вироблені звісно у Китаї (Тайвань) Напевно година твоєї роботи коштує не дорого, тож можеш спокійно в робочий час зробити дефектовку, прибрати заводські косяки, комплектуючі заміниити на деталі прийнятної якості і час дарма не витратиш Доречі йог щей треба вийняти з коробки і скласти самому. Самий цікавий момент, в випадку проблем, пакувати в сумку і везти в Дойчланд? Я дійсно сумніваюсь, що після твого тюнингу можуть виникнути якісь проблеми. Тож швидше за все в Дойчланд тобі їхати не доведеться
PITMAN57 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 10:40 #9 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 10:40 MACCEN,ты сам на них катался?Какой моторесурс обещают?
MACCEN Опубліковано 8 Травня, 2012 в 10:51 Автор #10 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 10:51 MACCEN,ты сам на них катался?Какой моторесурс обещают? Ні, не катався... друг катався, свій прикол в тому є. Дорога дужу близько до обличчя і швидкість здається великою. Моторесурс - стандартного кітайця... там і мотор 49кубіків, думаю що мотик встигне ізрядно набриднути
PITMAN57 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 10:58 #11 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 10:58 MACCEN,а не знаешь какие-то бумажки к нему прилагаются?
Deemon Опубліковано 8 Травня, 2012 в 10:59 #12 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 10:59 MACCEN Твій сумашедший стьоб ні в ... ні в красну армію, з 2Т технікою стикатися приходилось багато раз, тому знаю про що веду мову. При бажанні покажу статті авторитетних мото-видань де усі "цікаві" моменти по китайських піт-байках гарно розписано. Моторесурс - стандартного кітайця... там і мотор 49кубіків Порада, трохи вникай в товар котрим торгуєш, щоб потім не було мучітельно больно від яросних клієнтів. На пальцях пояснюю - ресурс прямопорційний ціні, по-скільки це далеко не Blata і не Polini (ніяких нікасилевих покриттів ЦПГ, підгонки і балансування, дохленька підвіска і гальма, від 120 кіло їм амінь прийде за пару виїздів і тд), + кінцева ціна з врахуванням усіх накруток менше $300, тому чудес чекати тут неальо
MACCEN Опубліковано 8 Травня, 2012 в 11:09 Автор #13 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 11:09 MACCEN Твій сумашедший стьоб ні в ... ні в красну армію, з 2Т технікою стикатися приходилось багато раз, тому знаю про що веду мову. При бажанні покажу статті авторитетних мото-видань де усі "цікаві" моменти по китайських піт-байках гарно розписано. Моторесурс - стандартного кітайця... там і мотор 49кубіків Порада, трохи вникай в товар котрим торгуєш, щоб потім не було мучітельно больно від яросних клієнтів. На пальцях пояснюю - ресурс прямопорційний ціні, по-скільки це далеко не Blata і не Polini (ніяких нікасилевих покриттів ЦПГ, підгонки і балансування, дохленька підвіска і гальма, від 120 кіло їм амінь прийде за пару виїздів і тд), + кінцева ціна з врахуванням усіх накруток менше $300, тому чудес чекати тут неальо читай уважно! продається мікро мотоцикл, виробництво Тайвань, привезені з Німеччини, мотоцикл для розваги а не на роботу їздити, тюнінгу не потребує. Дякую за розяснення, професійні але зайві. MACCEN,а не знаешь какие-то бумажки к нему прилагаются? є мануал і все...
PITMAN57 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 11:12 #14 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 11:12 Deemon,ну это и так было ясно))))))))))Как думаешь в "стандартной комплектации" этот моцик сезон откатается?MACCEN,я имел в виду чек или что-то в этом роде.......чтобы гражданам Милициантам,можно было показать)))))))))))
MACCEN Опубліковано 8 Травня, 2012 в 11:39 Автор #15 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 11:39 Deemon,ну это и так было ясно))))))))))Как думаешь в "стандартной комплектации" этот моцик сезон откатается?MACCEN,я имел в виду чек или что-то в этом роде.......чтобы гражданам Милициантам,можно было показать)))))))))))якшо ти маєш на увазі товарний чек на покупку, то такий я можу тобі виписати від підприємця...щодо прогулянок там де стоїть міліція, думаю їздити цими мотиками на дорогах місца - це закруто, можна і під машину влитіти.давайде будемо реалістами, мотик для дітей або або погнати бєса з друзями.... ну точно не для щоденного руху по дорогам загального призначення.
MrSAGEM Опубліковано 8 Травня, 2012 в 11:40 #16 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 11:40 має бути або чек або декларація з митниці.на рахунок якості то те саме що і з квадриками китайськими і скутерами.мотори в них як правило гуд, а вот все інше ...але все ремонтопригодне як ВАЗ і ЗАЗ
Deemon Опубліковано 8 Травня, 2012 в 11:48 #17 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 11:48 По дорогах загального користування на них елементарно не можна їздити ізза відсутності світлотехніки та зеркал.В зеркалах заднього виду автомобілістів буде видно в кращому випадку голову пілота.Ну і шанси заїхати якомусь самоскиду\автобусу під задній міст - великі.Бумажкі - не бумажкі, дайці лише по причині того що вказано в 1 реченні - елементарно можуть забрати його в багажник Ланоса і досвідос (+матимуть нову забавку дітям\внукам))
PITMAN57 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 11:55 #18 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 11:55 MrSAGEM,об этом я и интересовался)))))))))Deemon,да ездить на нем не кто не собирается по дорогам общественного пользования))))))))))Но катаясь в том же сквере...... объясни потом ПЭПСАМ,что это ТВОЁ и они могут идти на ***
MACCEN Опубліковано 8 Травня, 2012 в 12:10 Автор #19 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 12:10 По дорогах загального користування на них елементарно не можна їздити ізза відсутності світлотехніки та зеркал. В зеркалах заднього виду автомобілістів буде видно в кращому випадку голову пілота. Ну і шанси заїхати якомусь самоскиду\автобусу під задній міст - великі. Бумажкі - не бумажкі, дайці лише по причині того що вказано в 1 реченні - елементарно можуть забрати його в багажник Ланоса і досвідос (+матимуть нову забавку дітям\внукам)) Deemon, ти мене трохи дивуєш, судячи зі стилю написання тексту ти явно не пацан з рогаткою. От і скажи мені к дорослий дорослому, як це міліція в тебе шось просто так забе.... в нас хоч і бандитська влада але ж разбойом покі на дорогах не займаються... (випереджаючи запитання скажу зразу, хабарі то не розбой) Я ще раз хочу наголосити на тому, що їздити ними по дорогах то треба бути трохи з вавкою в голові. І тут не питання ДАІ тут питання здорового глузду. Якшо говорити про статус цього апарата, то думаю статус в нього такий самий як в мопедів з кубатурою до 50 см3. Якщо є спеціалісти в цій області то хай скажуть конкретно. MrSAGEM,об этом я и интересовался))))))))) Deemon,да ездить на нем не кто не собирается по дорогам общественного пользования))))))))))Но катаясь в том же сквере...... объясни потом ПЭПСАМ,что это ТВОЁ и они могут идти на *** Що стасується катання в скверах. ППСнікі - звичайні люди, правда при виконанні. А отже, щоб уникнути проблем з законом, і мотикі тут не виключення, треба поводити себе нормально. І тоді ППС стануть в кружок, візьмусть за руки, як діти, і будуть насолоджуватись вашим катанням і вичюрними трюками
PITMAN57 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 12:18 #20 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 12:18 MACCEN,если бы так и было,я бы не интересовался о бАмажках(((((((
MACCEN Опубліковано 8 Травня, 2012 в 12:27 Автор #21 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 12:27 MACCEN,если бы так и было,я бы не интересовался о бАмажках(((((((ну тоді скажіть конкретно, які бумажки вам потрібні, що відчувати себе впевнено перед закаоном?
PITMAN57 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 12:36 #22 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 12:36 має бути або чек або декларація з митниці Перед законом я и так себя чувствую уверенно)))))))Просто не хочется позориться.......звонить людям и пояснять им,что милиционеры забрали у меня моцык)))))))
DrWeird Опубліковано 11 Травня, 2012 в 01:38 #23 Опубліковано 11 Травня, 2012 в 01:38 Не буду критикувати товар з пластиковими гальмівними ручками якості гірше за Autorh. Мав досвід "пощупати". Дорога забавка, на більше не варто розраховувати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.