Перейти до змісту

Куплю 2 або 3 кімнатну квартиру до 60000 у.о. в центрі

AlexL8

Рекомендовані повідомлення

Куплю 2 або 3-кімнатну квартиру в центрі міста (орієнтовно Винниченка, Коперника) за ціною до 60 тис. у.о. не перший і не останній поверх, бажано з ремонтом.

Моб. 050-391-51-02

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Готовий заплатити 70 тисяч

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось найкраща квартира у як стверджує автор теми зданому ЖК "Дуамант" :0165:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене не цікавить новобудова, цікавить квартира, в яку можна вселитись і відразу проживати. Більше того, за 70 тисяч це уже 3-кімнатну можна купити, а найкраща в діаманті за ці гроші буде 2-х кімнатна і причому без ремонту... Кожному своє)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це бачили? http://board.lutsk.u...__p__1052582944

(Волинське агентство нерухомості)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене не цікавить новобудова, цікавить квартира, в яку можна вселитись і відразу проживати. Більше того, за 70 тисяч це уже 3-кімнатну можна купити, а найкраща в діаманті за ці гроші буде 2-х кімнатна і причому без ремонту... Кожному своє)

То вихваляєте квартиру, то кажете, що кому вона така потрібна :0157:.

Ви вже якось розберіться і не баламудьте людям голови своїми заявками.

Цікаво що це за таке АН, якщо навіть його працівники не можуть собі достойне житло підшукати?

Що ж ви людям тоді можете запропонувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То вихваляєте квартиру, то кажете, що кому вона така потрібна :0157:.

Ви вже якось розберіться і не баламудьте людям голови своїми заявками.

Цікаво що це за таке АН, якщо навіть його працівники не можуть собі достойне житло підшукати?

Що ж ви людям тоді можете запропонувати?

Давайте уже цитату приведіть, де я пишу шо ця квартира нікому не потрібна... Дорослі люди, а пишуть Бог зна що))

Квартира хороша, але і гроші хороші. Особисто у мене таких немає, адже якщо зробити ремонт то там ще вилетись не мала сума, та і часу на ремонт нема. Хочеться відразу переселитись і жити. Якщо ви такого не продаєте, то що ви робите в цій темі?) Хто захоче продати, той продасть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну цей варіант вам вже точно підійде - "вселяйся і живи". Заодно закриються дві теми, в яких посередники морочать людям голову, виказуючи бажання "купити" житло. Що це за ріелтор, який не може у своєму агенстві вибрати собі квартиру з-поміж "сотень варіантів"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну цей варіант вам вже точно підійде - "вселяйся і живи". Заодно закриються дві теми, в яких посередники морочать людям голову, виказуючи бажання "купити" житло. Що це за ріелтор, який не може у своєму агенстві вибрати собі квартиру з-поміж "сотень варіантів"?

Запропонував купити ним же й виставлену квартиру!

6141985612708d6e1dad9cedbb15454b.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(орієнтовно Винниченка, Коперника) - це для вас щось говорить?) Хоча ви ж навіть не знали про здачу будинку на київській) А взагалі дякую, за спробу допомогти мені купити квартиру в центрі)

P.S. актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(орієнтовно Винниченка, Коперника) - це для вас щось говорить?) Хоча ви ж навіть не знали про здачу будинку на київській) А взагалі дякую, за спробу допомогти мені купити квартиру в центрі)

P.S. актуально

Можу запропонувати 3кімн. (без ремонту) вул.Вінниченка біля Сапалаївки. 5-й (останній поверх). Дах новий шатровий. Для вселення придатна, частково вмебльована. Торг. Якщо цікавить - в ЛС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S. актуально

Можу запропонувати 3кімн. (без ремонту) вул.Вінниченка біля Сапалаївки. 5-й (останній поверх). Дах новий шатровий. Для вселення придатна, частково вмебльована. Торг. Якщо цікавить - в ЛС

Просто прочитайте початок теми. Якщо коротко, має бути не хрущовка, норм. площа, середній поверх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...