Перейти до змісту

Проблемы с подключением по WiFi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Во вкладке управления беспроводными сетями проверьте состояние адаптера, возможно его переустановить надо.

Опубліковано

Во вкладке управления беспроводными сетями проверьте состояние адаптера, возможно его переустановить надо.

непомогло(((

Опубліковано

судячи з іконки значка точки - точка має привязку за MAC-адресою, так що підключитись не вийде

1000% ні

Опубліковано

точка ваша? якщо ні, то звідки така впевненість?

просто в мене дома привязка за мас-адресою, на севені якраз точка має вигляд зі знаком оклику

Опубліковано

точка ваша? якщо ні, то звідки така впевненість?

просто в мене дома привязка за мас-адресою, на севені якраз точка має вигляд зі знаком оклику

знак оклику це значить не запаролена)

й я підключаюсь до неї як підходжу в притул

Опубліковано

перезавантажити точку? переглянути налаштування?

неможливо, бо вона находиться в барі що в подвалі під офісом

така сама проблема й з іншими точками що на відстані

Опубліковано
неможливо, бо вона находиться в барі що в подвалі під офісом

ноутбук? спробуйте зовнішній WiFi адаптер.

Опубліковано

можливо не вистачає потужності сигналу? тобто роутер, так як у нього потужніший сигнал, до вас "дострелює", а відповідь вашого ноута отримати не може. якщо при фізичному зближенні підключається нормально - то проблема в цьому.

Опубліковано

можливо не вистачає потужності сигналу? тобто роутер, так як у нього потужніший сигнал, до вас "дострелює", а відповідь вашого ноута отримати не може. якщо при фізичному зближенні підключається нормально - то проблема в цьому.

й що робити?

Опубліковано

й що робити?

Купувати Wi-Fi адаптер із більш потужною антеною

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...