Перейти до змісту

Замена сайлентблоков балки

MilitarySE

Рекомендовані повідомлення

Надо поменять сайлентблоки. Кто где какое СТО порекомендует ? Заезжал на максимус, так там сказали 250 грн... это как-то ооочень дорого. Или может кто сам сможет это сделать ? Если что пишите в личку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так на чому їх міняти?

вкажи модель, марку?

це також має значення!!!

я завжди все роблю на Чкалова в Колі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fenom,

В темі повідомлення пише ж. Опел Аскона. Седан.

Можете його номер дати ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робота непроста. Я робив на Сафроні, там є обладнання, все що треба. Зробили за півгодини. В "гаражах" думаю робили б набагато довше. 275 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

NoGood,

Та я сьогодн сам хотів зробити, ями нема є тільки естакада, але в таку погоду на вулицю не ліз і думав в гаражі з домкратами зроблю. Так я пів дня ніяк той сайлент не міг з балки вибити, я вже його так пої**** 2 викрутки зігнув і пару сверл зламав. Плюнув на це діло і закрутив як є, так шо тепер тілки аби до майстра доїхати.....

Хоча якшо погода буде то сам може впораюсь на естакаді...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я сьогодн сам хотів зробити, ями нема є тільки естакада, але в таку погоду на вулицю не ліз і думав в гаражі з домкратами зроблю. Так я пів дня ніяк той сайлент не міг з балки вибити, я вже його так пої**** 2 викрутки зігнув і пару сверл зламав. Плюнув на це діло і закрутив як є, так шо тепер тілки аби до майстра доїхати.....

Хоча якшо погода буде то сам може впораюсь на естакаді...

П.С. http://whiteobserver...com/251648.html

Можливо покажеться шо я умнічаю, но міняв сайлентблоки на бусі саме за такой "методикою" як по ссилсці вище...

П.С.С. є ще така байда як зйомщик для сайлентблоків, мб він вартує грн 300, но як купиш то тобі до "кінця життя" буде........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HelloBoy,

тобто він випресовую і запресовую назад ? Чи тільки аби зняти ? Можна детальніше наприкалад силку де можна придбаті в інтернет магазині ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на трункіна є специ саме по заміні тих сайлентблоків. Микола Васильович, телефон можу дати в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто він випресовую і запресовую назад ? Чи тільки аби зняти ? Можна детальніше наприкалад силку де можна придбаті в інтернет магазині ?

то я про механічний зйомщик, тобто вибивати і забивати.... кувалдой чи молотком

а на рахунок де купити то на Формулу... в інеті хз де їх заказати..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кто еще что где знает ? Вы если пишете то сразу мне в личку оставляйте номера телефонов....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запресувати можна і у файних слюсарних лещатах проставивши відповідні "шайби" щоб не пошкодити сайлентблок і непотрібно буте лупити кувалдометром.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запресувати можна і у файних слюсарних лещатах проставивши відповідні "шайби" щоб не пошкодити сайлентблок і непотрібно буте лупити кувалдометром.

також,

непоганий варіант!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...