Перейти до змісту

Продам дом.кінотеатр LG LH 255x

Diss

Рекомендовані повідомлення

Продам домашній кінотеатр LG LH 255x, у відмінному стані!

Комплектація: двд + 5 колонок + сабуфер + мікрофон + пульт + інструкція з гаранттійкою не заповненою :)

Опис тут http://mineznaem.ru/...iya/lg-lh-t255x

Ціна 405грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За 350 грн. заберу!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 405 заберу!0987093770

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 405 заберу!0987093770

колонки у мене, ДВД у автора, купував собі до компа, оказалось не працюють без ДВД, автор манібек не підтримує(ще й 50грн вимагає за прокат), тому колонки актуальні за 300грн як і купував, за двд домовляйтеся з автором

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ситуація була така: Sanver купив у мене колонки в середу, сказав, що подивився характеристики і вони йому підходять(про манібек взагалі не домовлялися), на наступний день в четвер подзвонив і сказав, що вибачається, думав, що колонки активні, а вони неактивні. Сказав, що хоче повернути, я дав згоду, Sanver пообіцяв колонки привезти у пятницю, але в пятницю так і не привіз, і не дзвонив, поки я йому не написав в аську в суботу в обід, тому що було дано нове оголошення про продаж і були люди, які хотіли купити. Тому я сказав покупцю, що за користування колонками, так як я не міг продати кінотеатр повністю, заплатити 50грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ситуація була така: Sanver купив у мене колонки в середу, сказав, що подивився характеристики і вони йому підходять(про манібек взагалі не домовлялися), на наступний день в четвер подзвонив і сказав, що вибачається, думав, що колонки активні, а вони неактивні. Сказав, що хоче повернути, я дав згоду, Sanver пообіцяв колонки привезти у пятницю, але в пятницю так і не привіз, і не дзвонив, поки я йому не написав в аську в суботу в обід, тому що було дано нове оголошення про продаж і були люди, які хотіли купити. Тому я сказав покупцю, що за користування колонками, так як я не міг продати кінотеатр повністю, заплатити 50грн.

по - перше колонки неактивні, про що автор знав але сказав "не знаю" (я попереджав що до компа), вони не підійшли, колонками не користувався, покупці залишилися, яка мова може бути за прокат! Ось така солідарність - моя хата скраю))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відізвіться той хто купував відіка, є пропозиція!! 0665359951 Аська 607116466

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напиши в ПМ, за скыльки реально выддасиш колонки..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відізвіться той хто купував відіка, є пропозиція!! 0665359951 Аська 607116466

Придбали у ТС відік,але оскільки він не працює повноцінно без "рідних" колонок,то вирішили віддати його назад.Чоловік передзвонив-домовився,що після роботи завезе,але не довіз.Його колега має такі колонки,але не було відака,то він його і перехопив.Я ж вам писала в ЛС,що хочу скомплектувати кінотеатр,але ви не виходили на зв"язок.Шкода!Думаю,ТС взагалі не варто було його розпаровувати-забрали б комплектом(навіть я - з задоволенням),і всім було б добре!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...