Перейти до змісту

ЖЕРТВА РЕЗОНАНСНОГО ЗЛОЧИНУ У МИКОЛАЄВІ ПОМЕРЛА

drap

Рекомендовані повідомлення

Жертва резонансного злочину у Миколаєві Оксана Макар померла у Донецькому опіковому центрі у четвер вранці.

Про це повідомили у прес-службі депутата від Партії регіонів, голови парламентського комітету з питань охорони здоров’я Тетяни Бахтєєвої.

Цю інформацію також підтвердив керівник Донецького опікового центру Інституту невідкладної й відновлювальної хірургії ім. Гусака Еміль Фісталь.

"У неї дуже постраждали легені. Коли ми діагностували рентгенологічно й там практично легеневої тканини життєздатної не було...і не випадково вона була на штучній вентиляції, й не випадково ми намагалися піти від штучної вентиляції й не виходило, тому що було виснаження й легенево-серцевої, й серцевої системи, й легенево-дихальної системи. І набряк мозку, й усе це разом. На жаль, сталося те, що мало статися, можливо, навіть одразу", - сказав Фісталь.

За інформацією газети Сегодня, попередня причина – зупинка серця, викликана сильною кровотечею з легень.

Як повідомлялося, 10 березня в Миколаєві троє чоловіків заманили в квартиру 19-річну Макар і зґвалтували, після чого, щоб приховати сліди злочину, спробували спалити жертву.

Потерпілу з опіками 55% тіла було госпіталізовано в центр термічної травматології у вкрай тяжкому стані.

16 березня Макар переправили в Донецький опіковий центр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сцуко!!!Уроди моральні.Вони теж жити не будуть.Якщо діло дійде до в'язниці то там їх знищать.Як ні,люди самі влаштують самосуд виродкам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може цинічно - але це логічний наслідок легковажності. 3 лоба не шахмати запрошували панянку грати і далеко не Ліну Костенко почитати. Причин мільйон, в т.ч. батьки\школа\система\країна....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі ми не ідеальні.Така думка в самого в голові сидить

3 лоба не шахмати запрошували панянку грати і далеко не Ліну Костенко почитати.

проте це не пояснення.

Я теж інколи шкодую,що відмінили смертну кару.Скажіть навіщо Я,Ви,Ми всі мусимо зі своєї кишені,платячи податки, утримувати (умовно) цих виродків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

патаму шо ти особисто не застрахований від того, що тебе осудять за те, що ти не робив. і щоби ти мав хоч примарні шанси виправдатись чи бути виправданим обставинами, і випущеним, а не по швидкому страченим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я жодним чином не респектую тим виродкам, проте одна справа - коли нападають на жертву зненацька, сплановано\спонтанно, а зовсім інша - коли та жертва свідомо грає з вогнем.

Do you see the difference?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да какая уже разница какой была та молодая девушка? Сгореть заживо наверное не очень приятно, и, не сразу умереть, а еще лежать по больницам... даже если она и виновата в том, что пошла с парнями на квартиру, то она намучилась за это сполна.. жалко как человека.. ИМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...