Перейти до змісту

Шукаю машину (послугу перевезення)

Pavelix

Рекомендовані повідомлення

Власне шукаю більш менш хороше авто на весілля :) з водієм =) Орієнтовно на 5-6 годин... їздити не багато, більше чекати.. якщо хто знайдесться вкажіть модель авто а то і фото (бо ще й сам не знаю яке хотів би) і вартість орієнтовна на годину...

дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

актуально..

бажано джипик..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

актуально!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зверніться в весільну агенцію,там машин на вкус и цвет :0139:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та да =) і ціни..на цвет і вкус кусаються =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та да =) і ціни..на цвет і вкус кусаються =)

мої друзі ,правда в іншому кутку країни,мають весільне агенство

дивлюсь ціни http://savona.hl.ua/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=6&Itemid=2

на мій погляд, Прадо вже більш-менш пристойне авто на весілля ,година такого авто - 185 грн

впевнена,що домовитися можна й трішки дешевше орендувати автомобіль

і не гадати,що знайомий чи не знайомий,з ким домовишся плани поміняє -не поміняє,повозить твоє весілля чи не повозить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально, що ніхто не хоче підзаробить? =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Pavelix, якщо троха логічно помислити, то ті хто їздить на джипиках чи подібних солідних авто (а я так розумію, ти хочеш солідне авто) серйозно заробляє. відповідно подібний підробіток їх мало цікавить. висновок: краще все ж звернутись в якусь весільну агенцію чи шось типу того і замовити авто, яке припаде до душі. да буде дорожче, але позбавиш себе лишнього гемору на голову. як варіант шукати серед знайомих і домовлятись, але тут також не кожен захоче. це все суто моє ІМХО і вирішувати все ж тобі.

ПиСи удачі у пошуках і гарного весілля :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Pavelix, якщо троха логічно помислити, то ті хто їздить на джипиках чи подібних солідних авто (а я так розумію, ти хочеш солідне авто) серйозно заробляє. відповідно подібний підробіток їх мало цікавить. висновок: краще все ж звернутись в якусь весільну агенцію чи шось типу того і замовити авто, яке припаде до душі. да буде дорожче, але позбавиш себе лишнього гемору на голову.

Я це все чудово розумію =) пріоритет на ціну, джип то так але може бути і джип САНГ ЙОНГ чи як там їх..вони більш бюджетні =)....і таксистів на них вистачає, але тут от проблема що зловити/побачити нікого з них не можу... оператори номерами ділитись не хочуть =) ... тому і написав сюди з розрахунку що мб хто захоче підзаробить або ж підкаже тел. такстиста на джипику... питання не сильно срочне тому особо не ворушусь з цим =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально

в рацсі спитай - дадуть телефони приватників - подзвониш запитаєш. другий віріант - за консульством польщі є стоянки (там ще фірма КОНТАКТ знаходиться) - там стоять пригнані з США авто і в тому числі паркуються лімузини та інші авто які возять по луцьку весілля. - там спитати в охорони до кого звернутись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні бачив білий лімузин. Якщо не помиляюся номер на склі був такий о5о -533-ІІ-І3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Тему закрито.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...