Jump to content

Шукаю машину (послугу перевезення)

Pavelix

Recommended Posts

Власне шукаю більш менш хороше авто на весілля :) з водієм =) Орієнтовно на 5-6 годин... їздити не багато, більше чекати.. якщо хто знайдесться вкажіть модель авто а то і фото (бо ще й сам не знаю яке хотів би) і вартість орієнтовна на годину...

дякую

та да =) і ціни..на цвет і вкус кусаються =)

мої друзі ,правда в іншому кутку країни,мають весільне агенство

дивлюсь ціни http://savona.hl.ua/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=6&Itemid=2

на мій погляд, Прадо вже більш-менш пристойне авто на весілля ,година такого авто - 185 грн

впевнена,що домовитися можна й трішки дешевше орендувати автомобіль

і не гадати,що знайомий чи не знайомий,з ким домовишся плани поміняє -не поміняє,повозить твоє весілля чи не повозить

Актуально, що ніхто не хоче підзаробить? =)

Pavelix, якщо троха логічно помислити, то ті хто їздить на джипиках чи подібних солідних авто (а я так розумію, ти хочеш солідне авто) серйозно заробляє. відповідно подібний підробіток їх мало цікавить. висновок: краще все ж звернутись в якусь весільну агенцію чи шось типу того і замовити авто, яке припаде до душі. да буде дорожче, але позбавиш себе лишнього гемору на голову. як варіант шукати серед знайомих і домовлятись, але тут також не кожен захоче. це все суто моє ІМХО і вирішувати все ж тобі.

ПиСи удачі у пошуках і гарного весілля :)

Актуально, що ніхто не хоче підзаробить? =)

Pavelix, якщо троха логічно помислити, то ті хто їздить на джипиках чи подібних солідних авто (а я так розумію, ти хочеш солідне авто) серйозно заробляє. відповідно подібний підробіток їх мало цікавить. висновок: краще все ж звернутись в якусь весільну агенцію чи шось типу того і замовити авто, яке припаде до душі. да буде дорожче, але позбавиш себе лишнього гемору на голову.

Я це все чудово розумію =) пріоритет на ціну, джип то так але може бути і джип САНГ ЙОНГ чи як там їх..вони більш бюджетні =)....і таксистів на них вистачає, але тут от проблема що зловити/побачити нікого з них не можу... оператори номерами ділитись не хочуть =) ... тому і написав сюди з розрахунку що мб хто захоче підзаробить або ж підкаже тел. такстиста на джипику... питання не сильно срочне тому особо не ворушусь з цим =)

Актуально

в рацсі спитай - дадуть телефони приватників - подзвониш запитаєш. другий віріант - за консульством польщі є стоянки (там ще фірма КОНТАКТ знаходиться) - там стоять пригнані з США авто і в тому числі паркуються лімузини та інші авто які возять по луцьку весілля. - там спитати в охорони до кого звернутись.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...