Перейти до змісту

Зальний Чемпіонат України з Ultimate Frisbee


moon

Рекомендовані повідомлення

da2dcb92308cb71a74f7c3b012b9572b.jpg

Найбільший в Україні зальний турнір з алтимат фризбі відбудеться 17-18 березня в місті Луцьку

Участь в чемпіонаті візьме 21 команда: це 200 учасників з 9 міст України, Білорусі та Росії. За звання переможця сезону 2011-2012 року будуть боротись найсильніші команди трьох країн у відкритому та жіночому дивізіонах. Зальний чемпіонат України один з найбільших на території СНД турнірів з алтимат фризбі.

Організатором чемпіонату є клуб Алтимат Луцьк (Ultimate Lutsk) при підтримці УФЛД (Української федерації літаючих дисків).

Алтимат – новий для України вид спорту, який прийшов до нас лише у 1995 році. Це найбільш популярний та видовищний вид спорту з літаючим диском – фризбі, що поєднує в собі елементи американського футболу та баскетболу. Особливістю даного виду спорту є також відсутність суддів на полі. Суддівство під час гри засноване на принципі чесної гри - “fair play”, що в алтиматі має свою назву - Дух Гри – “spirit of the game”.

Як і в світі загалом, так і в Україні цей вид спорту розвивається швидкими темпами. Лише за останні 5 – 6 років виникло більше 10 нових команд. Найбільш алтимат фризбі розвинутий у Києві, Львові, Харкові, Івано-Франківську, Луцьку та Одесі. У цих містах регулярно відбуваються регіональні та міжнародні змагання. Відповідно до пори року змінюється формат турнірів – влітку та восени – це турніри на траві та піску, взимку та навесні – змагання у закритих приміщеннях на паркеті.

Основними цілями, які ставить перед собою УФЛД є розвиток та популяризація алтимат фризбі на території України, проведення турнірів на високому організаційному рівні, внесення алтимату до реєстру командних видів спорту в Україні.

Дата проведення: 17-18 березня 2012 р.

Місце проведення:

зал №1 - Спортивно-розважальний комплекс "Адреналін" - вул. Карбишева, 1

зал № 2 - Спорткомплекс ВНУ - проспект Грушевського, 2б

Час проведення: 9:30 - 18:00

Фінал турніру: 18 березня о 16:00

Ознайомитись з основними правилами алтимату можна тут: http://ultimate.com....ultimate/about/

http://ultimate.com....ultimate/rules/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...