Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Продам ноутбук Packard Bell DOT_M/U.RU/016. Зовнішній стан на 5- (Нема передніх резиночок (на фото відзначено), потертий тачпад, потертість біля камери).

Дуже багато заліза було поміняно:

• батарея повишеної ємності (нова, 0% зносу) - 62,6Wh;
  • WiFi bgn;
  • RAM 2x2GB 800MHz;
  • SSD OCZ Vertex2 90GB (100% SSD Life, остання прошивка 1.35).

В комплекті до ноутбука йде:

• чохол;
  • зарядка;
  • вінт Toshiba SATA II 160GB (для зовнішнього збереження даних, без бедів, працює ідеально);
  • стара оригінальна батарея (40% зносу).

Ноутбук дуже зручного розміру і ваги. Підходить для всіх крім геймерів (надто слабки відео адаптер GMA 4500M), хоча відео 720р програє без проблем. Стильний дизайн. На новій батареї тримає понад 7 годин. Плавно і швидко працює за рахунок SSD.

Ціна всього комплекту: 4000 грн.

post-6470-0-83076800-1327785827_thumb.jp

post-6470-0-89942400-1327785842_thumb.jp

post-6470-0-07716700-1327785859_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автор, не вводьте в оману покупців!

По-перше, не ноутбук, а нетбук. "Нетбук Packard Bell DOT_M/U.RU/016". Як кажуть в Одесі, це дві великі різниці. Накриється вінда, і прийдеться шукати гроші на зовнішній привід. Тобто мінімум ще лишні витрати. Чи варто твоє чудо техніки стількох зусиль за такі гроші?

Друге. Ссилка, що ти дав Packard Bell DOT_M/U.RU/016 говорить про 8(ВІСІМ) годин роботи на рідній батареї. Як же так виходить, що "батарея повишеної ємності (нова, 0% зносу) - 62,6Wh;" - "На новій батареї тримає понад 7 годин"??

По-черзі:

1. Шо в даному ноутбуці нетбучного? Ви спочатку розберіться з даним поняттям, а потім вже оперуйте ним. Особисто я не знаю конкретної різниці, тому для мене це не суттєво. Процесор там не Intel Atom, а Pentium Dual Core U4100 з пониженим енерговикористанням, шо зводить даний девайс до рангу CULV ноутбуків.
  2. Заміна вінди не проблема, якщо є під руками флешка та інший комп'ютер з дистрибутивом тої ж вінди.
  3. "Понад 7 годин" - це і 8, і 15... Да і я написав приблизно РЕАЛЬНІ години в змішаному циклі.

Для тих, хто займається демагогією: відніміть від ціни ноутбука ціну нової батареї (500грн) та ціну б/у SSD (900грн) і отримаємо 2,6к грн за ідеально робочий ноутбук з жорстким диском 160GB, 4GB RAM, батареєю на 3 години. Досить адекватно як на мене...

Надіюсь флуду більше не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ноут - 3050 грн

SSD - 880 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SSD проданий. Залишився ноутбук за 3050 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ноут - 3030 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поміняна термопаста на південному мості та процесорі. Все ще актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можно скрин оценки производительности Windows ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...