Перейти до змісту

Оцініть конфігурацію комп'ютера

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Взяв на дніх я собі нову машину, хочу почути ваші коменти чи нормальна

CPU AMD Athlon 64 X2 4400+ Box AM2 1mb

MB Asus M2N-SLI Deluxe (AM2,nF570,2000,DDR2,SATA,Raid,PCI-E,1G)

DDR2 RAM Kingston PC-2 667

HDD 250Gb Samsung 16mb HD252KJ 7200 SATA2 T166

VC Sapphire ATI R-X 1950 XT 256MB DDR3, 256 bit, 2xDV I ViVo Dual Slot Fan Cooler,625Hz/900MHz

ВОТ :huh:

Опубліковано
клево, теперь без проблем сможешь интернет юзать..

Ги-ги.

А памяті скільки? Гіг чи два?

А вінт треба було більший брати.

Опубліковано
Ну і за скільки ти його взяв? ;)

Про це вже питали. Чи варто дублювати питання? Якщо автор топіка захоче, то відповість і на перше питання ;)

Опубліковано

Про це вже питали. Чи варто дублювати питання? Якщо автор топіка захоче, то відповість і на перше питання ;)

Нє пЄнісь дЄточЬка, лопнЄш ;)

Бан на 14 днів за порушення пунктів 2.3, 2.4 та 4.4 Правил конференції "Залізо/Hardware"

Опубліковано

Тачка что надо!!! а ты еще одну видяху будешь покупать х1950ХТ? если да то переплаченые 20 баксов за SLI режим себя оправдают! полная копия твоей мамки только без SLI режима - M2N-E (NF570, пасивное охлаждение). а так я балдею от двуядерных процов АМД, так что тачка бомба (ИХМО конечно).

Опубліковано

дякую. на рахунок другої відяхі пока нескажу. ця покащо мені дуже подобається. супер. можливо з часом і поставлю

Опубліковано

Мощный комп, на годик для требовательных игрушек должно хватить.

То что 2 гига взял памяти - правильно, сейчас память дешевая, да и вообще оперативки много не бывает :D

Видеокарта - не могу сказать плохого, это смотря сколько за нее отдал. Вполне приличная видяха выше среднего. Только тайминги у нее какие-то не такие... ИМХО показатели должны быть 621/1440 MHz. Или может это обрезанная какая?...

Опубліковано
Мощный комп, на годик для требовательных игрушек должно хватить.

То что 2 гига взял памяти - правильно, сейчас память дешевая, да и вообще оперативки много не бывает :D

Видеокарта - не могу сказать плохого, это смотря сколько за нее отдал. Вполне приличная видяха выше среднего. Только тайминги у нее какие-то не такие... ИМХО показатели должны быть 621/1440 MHz. Или может это обрезанная какая?...

на рахунок памяті це точно. а за відяху віддав 1100 грн.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Тачка что надо!!! а ты еще одну видяху будешь покупать х1950ХТ? если да то переплаченые 20 баксов за SLI режим себя оправдают! полная копия твоей мамки только без SLI режима - M2N-E (NF570, пасивное охлаждение). а так я балдею от двуядерных процов АМД, так что тачка бомба (ИХМО конечно).

Хм... поправочка. Радеони SLI не підтримують, в них Crossfire режим взагалі то. І 20 доларів окуповлююють додаткові функції крім SLI. Наприклад додаткова мережева картка, чи ще 2 юзб і так далі!

А на рахунок питання власника комп'ютера, то загалом непогано, але відео просто не адекватно підібране. Серія GeForce 8600GTS в ту саму ціну, але потужніша і підримує останні технології на апаратному рівні!

Опубліковано

другий раз за день почистив тему. Ще одне повідомлення не по темі і буду банити всіх підряд, не розбираючись хто правий

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...