Перейти до змісту

[Продам] б/у комплект, корпус, монітор, казнащо

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу позбавитись непотрібного вживаного, але робочого, заліза, тому продам наступні позиції:

1. Комплект: материнська плата+процесор+кулєр+ОЗУ+мережева карта:

. 1.1, Материнська плата ASUS A7V8X-MX

. Довершений витвір високих технологій китайської народної республіки начолі з Ху Цзиньтао. Плата комплектується задньою панелькою, блискучою наче срібло.

. a7v8xmx.jpg

. 1.2 Процесор AMD Duron 1.5 GHz + встановлений кулер(див. фото мат.плати)

. Рідний кулер чи ні я не відаю оскільки в зібраному виді колись купував, зібраним і продаю.

. 1.3 Оперативна пам’ять Elixir 256 Mb DDR-400MHz-CL3 PC3200U (див. фото мат.плати)

. 1.3 Мережева карта Planet ENW-9504

. Оскільки мережева на материнці не функціонує то ця додається.

Все перераховане робоче і працювало в такому складі як і тут.

За весь цей комплект ціна - 180 грн

2. Корпус Microstar PC MT5

. Перлина німецької технологічної промисловості, не дивлячись на те що його формат мікро АТХ, він вміщає в собі привід FDD, передню панельку USB і навіть ліцензійну наклейку Віндовс ХР Хоме едішн. Арійська (німецька) родословна цього корусу не пусті слова, він важкий, з порівняно товщої жесті, має строгий нордичний характер.

microstar1.jpgmicrostar2.jpgmicrostar3.jpg microstar4.jpg

Ціна корпусу - 60 грн

3. Монітор Hansol 730ED

. Цей красень можна сказати своє відслужив, чомусь зашкалила яскравість, картинка стала білою, якщо регулятор яскравості зменшити на "0" тоді зображення висвітлене можна розрізнити, ніби поверху білу плівку приклеїли. Сама якість зображення така як і раніше просто чомусь стала зашкалювати яскравість. Віддам можна сказати на вагу, плюс зберіглася оригінальна коробка, з коробкою і віддам. Раптом комусь на запчастини згодиться, чи знає як відремонтувати. В принципі якщо вийняти електропроменеву трубку то в корпусі можна облаштувати 17-дюймовий акваріум )))

hansol730e.jpg

Монітор - 40 грн

4. IBM IEEE 1394 Cardbus

. От що це за звір я не можу збагнути й до тепер ))) Ця приблуда напевно стане в нагоді власникам ноутбуків, як адаптер з одного типу з’єднання до іншого, така в мене народилась версія. Оскільки російського мануала нагуглити не вдалося то можу запропонувати лише ссилки басурманською мовою тут і тут Якщо в когось виникне потреба в цьому чуді ворожої кібернетики - називайте вашу ціну.

ibmadapter.jpg

Ну і на останок, в якості PS: дозволяю в цій темі висловлювати всі припущення чи претензії по ціні, якості, комплектності та всьому іншому на скільки вам вистачить совісті. Залюбки всіх вислухаю, адже мені не прийдеться лишній раз апати тему :)

Опубліковано

Удачі в продажі

Дякую на доброму слові, опис такий бо все, можна сказати, від серця відриваю :_02:

і з великим жалем мушу зізнатись що й монітор продано...

залишились позиції №1 та №4

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Ось іще одне шалене падіння цін! :0151:

Нічогенький такий комплект може перейти до нового власника всього то за якихось 155 гривень.

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...