Перейти до змісту

Продаж бракованого твовару

Penja78

Рекомендовані повідомлення

Прдажа автозапчастин які з дефектами,незначні ушкодження.Ліхтарі задні "Газель"1 +1 ціна-60 грн.,за шт.Ліхтар задній Таврія 1 шт.,ціна-60 грн.Скло заднього ліхтаря "Газель" 1шт.,ціна-20 грн,.Коврик в багажник "Калина" 1 шт.,ціна 20грн.,.Дефлектори бокових вікон,чи як їх іще називають молдінги,на ЛАНОС 1 к-т,Авео.Покажчик поворотів лівий білий Газ-3110 1 шт., ціна-50 грн..Ціну озвучу по телефону 050-825-45-06;067-297-32-20 Міша.На молдінги ціну не можу сказати по причині що не комплектація є дві передні або дві задні.

post-12914-0-89448600-1325609078_thumb.j

post-12914-0-57404500-1325609088_thumb.j

post-12914-0-97633800-1325609098_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2.4. Оголошення повинні складатися таким чином, щоб не викликати додаткових питань — тому обов’язково зазначайте ціну, а також інші характеристики: фізичний стан, кількість, причини продажу, несправності, властивості, характеристики, фото і т.д. Допускається розміщення зовнішнього посилання на ресурс, який містить характеристики, фото, контактні дані і т.п. інформацію.

Прошу це зробити до кiнця дня

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2.4. Оголошення повинні складатися таким чином, щоб не викликати додаткових питань — тому обов’язково зазначайте ціну, а також інші характеристики: фізичний стан, кількість, причини продажу, несправності, властивості, характеристики, фото і т.д. Допускається розміщення зовнішнього посилання на ресурс, який містить характеристики, фото, контактні дані і т.п. інформацію.

Прошу це зробити до кiнця дня

Все змінив,на фото все видно причина продажу вказана, дефекти видно.Товар новий просто при перевозці деякі ушкодження,ну нібито все.Вибачаюсь що зразу цього не зробив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А-ааааааааа,блін іще можна поторгуватись на деякий товар,так що вперед народ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зловживати всерiвно не варто,тому що :

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зловживати всерiвно не варто,тому що :

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

Все поняв та щож це таке,вже не перший раз подаю оголошення і вперше так до мене придираються.Все вибачай все зрузумів,більше не буду так помилятись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт, цікавить Коврик в багажник "Калина"- які дефекти, та дефлектори бокових вікон 1 к-т,Авео - які саме перід або зад, вставні чи на скотчі?

Попередньо бронь.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Іще актуально!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іще актуально!!!!

коврик в Калину в продаже?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іще актуально!!!!

коврик в Калину в продаже?

Так іще є.На ньому тріщина сантиметрів 20,одним словом треба дивитись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.Дефлектори бокових вікон,чи як їх іще називають молдінги,на ЛАНОС 1 к-т,

.На молдінги ціну не можу сказати по причині що не комплектація є дві передні або дві задні.

треба 2 задніх, лівий і правий , скільки коштують, якшо новий комплект 4 шт. 100грн. ціну можна мені в лічку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.Дефлектори бокових вікон,чи як їх іще називають молдінги,на ЛАНОС 1 к-т,

.На молдінги ціну не можу сказати по причині що не комплектація є дві передні або дві задні.

треба 2 задніх, лівий і правий , скільки коштують, якшо новий комплект 4 шт. 100грн. ціну можна мені в лічку.

Гляну чи залишились і дам знати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
  • 2 місяця потому...
  • 2 тижня потому...

Апапулінькі!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Ап. Коврик проданий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ап

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дефлектори бокових вікон,чи як їх іще називають молдінги,на ЛАНОС 1 к-т
На молдінги ціну не можу сказати по причині що не комплектація є дві передні або дві задні.

Дві передніх можна взяти. Ціну в ПМ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...
  • 1 місяць потому...
  • 8 місяців потому...

І знову розпродаж )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...