Перейти до змісту

Чим зайнятись в новорічну ніч

storm

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, будь ласка, ігри, приколи, різні розваги і т.д., які можна використати на новорічну ніч. Святкуємо 7-ро, 18-19 років. Кому що цікаве запамёяталось на корпоративах чи на вечірках - кажіть, буду вдячний за будь-які ідеї)

П.С. Про те щоб побухать краще не пишіть, самі знаєм. Порадьте краще рецепти коктейлів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коктейль "Три поросенка"

состав:

ящик водки и еще 2 друга)

наперед розпланувати всю новорічну ніч - це брєд... не цікаво стає( з свого досвіду знаю)

краще покластись на фактор спонтанності і ідея сама з'явиться)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ахаха зачотний анекдот)

Та це ясно. ми нічого не планує, але не думати про все в останю хвилину. хай будуть на замітці різні ідеї які можна За нагоди використати))

так хтось може підказати якісь розваги?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

напитись)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

серйозно, доктор Градус створює такі пригоди, що потім довго згадувати будеш))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та напитись це само собою. а смисл просто зразу набухатись?! якщо ще трави прихопити то взагалі буде весело... але це ж новий рік! треба урізноманітнити!! сидіти вбуханим не так весело, як що ртбити защо потім буде....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ж кажу, бухнути так, щоб почались пригоди, а не "в гавно")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю почему, но мне не хочется чтобы был 2012 (

думаю есть место где просто пройтись паро метров и переводишь часы на 24 часса, точнее отматываешь день... но все равно от НГ не удерешь (, зато в этом секретном месте уже был новый год, а через паро метров настанет еще не скоро...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть, будь ласка, ігри, приколи, різні розваги і т.д., які можна використати на новорічну ніч. Святкуємо 7-ро, 18-19 років. Кому що цікаве запамёяталось на корпоративах чи на вечірках - кажіть, буду вдячний за будь-які ідеї)

П.С. Про те щоб побухать краще не пишіть, самі знаєм. Порадьте краще рецепти коктейлів.

ну це так...простенько - http://community.hiblogger.net/mistika/241245.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну це на крайняк

Міцний_горішок_(постер).jpg

«Міцний горішок» (англ. Die Hard) — американський бойовик 1988 року, знятий режисером Джоном МакТірнаном за романом Родеріка Торпа «Ніщо не вічне». Спочатку сценарій писався для продовження фільму «Коммандо». Проте, Арнольд Шварценеггер відмовився від ролі і сценарій був перероблений під нового головного героя та отримав нову назву. У СРСР фільм показували у відеосалонах у перекладі Леоніда Володарського під назвою «Помри важко, але гідно», а також у перекладі Андрія Гаврилова під назвою «Непереможний». Не рекомендується перегляд дітям і підліткам молодше 16 років. Фільм супроводжується трьома продовженнями: «Міцний горішок 2», «Міцний горішок 3: Відплата» і «Міцний горішок 4.0».

http://www.ex.ua/view/926603

Як раз для новорічного настрою :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну це так...простенько - http://community.hiblogger.net/mistika/241245.html

дякую, це те що треба.

і телевізор чи фільм я точно дивитись не буду в новорічну ніч. шукати місце де не настане 2012 також)хд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як раз для новорічного настрою :)

Або "Смєртєльноє оружиє" ;)

Тема нагадала мені бородатий анекдот:

Две француженки:

- Ты где новый год встречала?

- Как всегда, в постели.

- И много народу было?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...