Jump to content

Дайте пораду будь-ласка

Recommended Posts

Posted

Порадьте які і де краще придбати.

Вуха (навушники) щось типу Koss SportaPro, потримав у рукавх в живу не дуже сподобалися.

Бюджет 200-300гр. Може щось інше і краще порадете. Цікавлять нові. Можливо бу....

І ще можливо хтось порадить фото камеру. Цікавить щось більш-менш до професійного блище типу: http://rozetka.com.ua/olympus_sp_610uz/p146666/

Бюджет 12000 - 2000гр. Теж новий цікавить. Якщо хороший варіант то можливо бу.

Шановні бордовці буду вам дуже вдячний за поради. Дякую.

Posted

MaximTrance, не згідний на рахунок косів. І їх треба не в руках тримати, а слухати, щоб щось оцінювати. Сам користуюсь спорта про, враження тільки позитивні. Легкі, зручні, два варіанта положення на макітрі, відмінний звук.

Posted

Користуюся вже 10 років суто Philips"ами. Були "вуха" Thomson"и, були Sony, були Panasonic. Чесно скажу, краще Філіпсів - не чув. Це стосується суто вкладишів(крім Соні). Соні штучно піднімають баси. Панасоніки мають забагато високих. Томсони - суто лише бюджетний варіант, після хороших "вух" їх слухати ПРОСТО НЕМОЖЛИВО - середні так і пруть. Хоча у порівнянні із китайськими до 90 гривень - вони на порядок вищі по якості. Але судячи по іншій апаратурі цієї фірми - у неї все так.

А от Філіпси - це пісня. Після того, як місяць походиш з такими "вушками" - дивитись на щось інше просто немає ніякого бажання. В жодних навушниках нема низьких частот 8Hz!! Сонька і то давала - 12. І хоч офіційна медицина говорить, що людина не може чути нижче 20Гц, усе, що нижче - відчувається усім тілом. Замовляти лише через нет - у наших магазинах я не бачив їх кілька років(з такими частотами). Пропоную спробувати - не пошкодуєте!! Кос відпочиває!!( не в образу шанувальникам косів.)

Koss Porta PRO

Номінальний опір (Ом) - 60 Ом

Діапазон частот - 15-25000 Гц

Posted

Цікаво, я скільки твої Філіпси коштують?

Ще додам, що успіх справи залежить не тільки від вух, а й джерела звуку.

Posted

За перші навушники Philips"и у 2001 віддав в ЦУМі 130грн, точно пам"ятаю. Десь через місяць купив Thomson"и, для спортивного бігу, але швидко від них відмовився. Джерело: радіоприймач Philips, CD плеєр Sony. Наступні навушникиPhilips придбав через 5ть років, вартували вони приблизно 230грн. Джерелом виступав CD Player Kenwood. До речі, тільки у плеєрах цієї фірми звук справді кристальний. Але і ціна його була 4 роки тому у "Ельдорадо" - 700грн. Плеєр має два відсіки для батарей.І 480 секунд антишоку. Ну, це так. Відхід від теми.

post-10119-0-06076400-1324062023_thumb.j post-10119-0-88441200-1324062038_thumb.j

Posted

Я всім дуже дякую за поради але було б дуже чудово як би ви ще написали де у нас в Луцьку можна їх придбати ці навушники ось ці AKG сподобалися.

І ще одне, порадьте ще будь-ласка на рахунок фото камери щось плз. Дякую. І ще про вуха щось роскажіть. Дякую.)))

Posted

Наскільки я знаю, AKG у супермаркетах електроніки в нас не купиш, по крайній мірі там ніколи не бачив (хоча все можливо).

Замовляти треба на фірмах музичного обладнання. Наприклад, Кобза (пр-т Грушевського, в квартирі 5-ти поверхівки недалеко від Колібріса, там трохи важко зорієнтуватись), Держава (вул. Рівненська, приміщення Волиньтекстиль, поворот відразу за заправкою ANP).

Не знаю які там ціни на цю модель і чи є вона в наявності треба питати. В інтернет-магазині може бути й дешевше.

Posted

Придбав Koss SportaPro слухаю через айфон звук просто супер, 2р. гарантії все норм. Всім дякую за поради.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...