Перейти до змісту

Вибори в Вишневому 11.12.11

Zeuss

Рекомендовані повідомлення

Прєфєд ат солнєчнага Таджикістона

Новини з цвітучого Вишневого.

Так сталось що я час від часу живу на хуторі близь Диканьки Вишневого, а там відбулись вибори...

Занятне дійство я вам скажу. Я не знаю шо там з кандидатом від Свободи (поки не ясно, говорять шо затриманий), але.. спостерігачі залякані, журналістів не підпускали до оформлення протоколів, бюлетні лежать пачками, мертві душі, агітація на дільницях. Каруселей ніби як не було, хоча пишуть.

Блєск!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибори у Вишневому: відпрацювання системних фальсифікацій

http://www.pravda.co.../12/14/6837367/

Сподобалося фото спостерігачів-журналістів :)

e5aab80-600.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заліпляні :_07:

Хулє.. єсть спонсор!

Факт що і з цим законом можна боротись з такими проявами. Ну так хрєновастєнько.. але можна. Організувати якусь мобільну групу для опору особо обарзєвшим в процесі підрахунку. Консультація спостерігачів на предмет, що можна.. і далі, далі, далі.

Але боюсь що нашій гапазіції не до того :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є думка/ідея, яка для мене особисто межує з фантазією, створити до наступних виборів щось типу ГО "board.lutsk.ua за чесні вибори" і самим контролювати перебіг майбутніх виборів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є думка/ідея, яка для мене особисто межує з фантазією, створити до наступних виборів щось типу ГО "board.lutsk.ua за чесні вибори" і самим контролювати перебіг майбутніх виборів.

Для цього треба люди на місцях (дільницях). В принципі я б цього року не відмовився спостерігачем побути десь. То якшо шось +1 до фантастичної думки/ідеї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...