IIIRAM Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 10:38 #26 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 10:38 знаю в Нотіксі дають (Приват, Платінум, ОТП, Ренесанс) кридит і ціни хороші
HWman Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 11:05 #27 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 11:05 Треба було фоток наробити навіть відео зняти на телефон... Ти купував ту, що там у них на вітрині стояла? Фоток і відео чого? Процесу купівлі-продажу чи розмови в СЦ? І що б вони дали ті фотки, відео? Ні не з вітрини, так якусь дали в коробці запечатану. Щодо якості асус, нетакі вони вже ідельні а от ціна завищена набагато незнати за що, незнаю як відахи але материнки асус доволі часто дохнуть, та й відвал gpu може статись на відасі будь-якого виробника. Фото артефактів/відео як артефачіло а під кінець наводиш на себе камеру і кажеш ну канєшно же я я би так зробив. знаю в Нотіксі дають (Приват, Платінум, ОТП, Ренесанс) кридит і ціни хороші Ну а які умови кредиту у вас там? скільки % переплата? ніхто не насмілився написати сюди.
Соромітник Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 11:20 #28 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 11:20 пісєц, хто б з модераторів сюди добрався і то все почистив. Почали з кредиту на ноутбук а закінчили статистикою по відахах Асус.
HWman Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 11:25 #29 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 11:25 Люди повинні знати!Доречі коли купував у нотіксі вінт замінили по несправності за день на відміну від мм з його місячним очікуванням.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.