Перейти до змісту

Взуття на зиму

Marissa

Рекомендовані повідомлення

Дівчата, зима вже майже прийшла) Хочу спитати, якому зимовому взуттю ви віддаєте перевагу, яке порадите. Можливо магазини зі знижками, стоки. Мої любимі марки Ecco, Vagabond, Napapijri, Timberland, Tommy Hilfiger.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В интертопі знайшла ось такі Fly London, прикольні як на мене...8490573d9776386b5354e8eefedc72c9.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Не чула про Fly London, та наврядчи носила б їх. Грубоваті вони якісь... Інше діло Tommy Hilfiger.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зимою і в красовочках зашибісь, якщо всі рухи по місту здійснюються на авто :_05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напишу щодо чоловічого взуття. В 2007 роцікупляв туфлі виробника KOSS, літні. Відходив 4 роки, якість чудова. Нещодавно зайшов на варшавку і знайшов той самий магазин, купив собі там зимові.Виявляється цей виробник має завод у Луцьку! Якістю задоволений! Можливо є і жіноче взуття, не звертав уваги. Зимові черевики з гарним виглядом як класичні туфлі із натуралим утеплювачем коштує 550 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напишу щодо чоловічого взуття. В 2007 роцікупляв туфлі виробника KOSS, літні. Відходив 4 роки, якість чудова. Нещодавно зайшов на варшавку і знайшов той самий магазин, купив собі там зимові.Виявляється цей виробник має завод у Луцьку! Якістю задоволений! Можливо є і жіноче взуття, не звертав уваги. Зимові черевики з гарним виглядом як класичні туфлі із натуралим утеплювачем коштує 550 грн.

Можливо ти мав на увазі IKOS ?

Місяць назад також купив зимове взуття цього виробника, дуже здивувався, коли продавець сказала що виготовлене в Луцьку, на взуттєвій фабриці (дали гарантію).

Добре що хтось відписався по якості, так як не був впевнений, що взуття, луцького вир-тва ще й за таку ціну може бути хорошим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Andrew_Best, місцезнаходженням поділися :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтверджую якість взуття IKOS. У туфлях за два роки тільки каблук стерся трохи. Зимовим вже третій рік пішов і жодних дефектів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

armuland-29_enl.jpg

устілка+тепла шкарпетка - і не потрібно ніякого утеплення. на відміну від деяких марок підошва не промерзає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Не чула про Fly London, та наврядчи носила б їх. Грубоваті вони якісь... Інше діло Tommy Hilfiger.

Ніякі Fly London не грубі! Якраз для наших широт) А ось Tommy Hilfiger виглядають занадто тендітними, занадто!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я по старінке в валянках....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Я цю зиму в угсах (uggs), такий новий тренд. Тепленькі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо хто не в курсi, то у флеймi *сообщения* не рахуются :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...