KAMATOZ Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 10:41 #1 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 10:41 Може хтось чув за тюнер Openbox S7 HD PVR!І чи вже є в продажі?! Технические особенности Openbox S7 HD PVR - Два тюнера HDTV с записью H.264/MPEG4 HD- Поддержка MPEG4, MPEG2 - HD/SD, DVB-S2/DVB-S - Встроенная система Linux - Тайм-Шифт, Запись и Воспроизведение с SATA/USB дисков - PIP - Полный ТВ Гид Программ и запись по событиям - Два USB 2.0 Host порт - Воспроизведение DivX и Xvid - Поддержка внешних SATA дисков - Встроенный сетевой порт - Слепой поиск - Полноцветное меню - 2 CAM интерфейса - 2 слота для карт доступа - Оптический цифровой выход - Разъемы: HDMI, CVBS, TV SCART, Y/Pb/Pr
virusnix Опубліковано 20 Листопада, 2009 в 08:52 #2 Опубліковано 20 Листопада, 2009 в 08:52 Ось вся інформація про цей чудо апарат Openbox S7 HDА ось тут вам магазин де його можна придбати, я в ньому купляв свій IPBOX 900 HDПравда це чудо не дешево вартує 3200 грн
igrok Опубліковано 20 Листопада, 2009 в 21:42 #3 Опубліковано 20 Листопада, 2009 в 21:42 Взяв два апарата,правда один вже залишився.Супер машина,трохи сировата прошивка,але на початку продажу і такий мінімум багів як у Openbox S7 HD я не зустрічав ніколи.Дуже перспективний апарат.Рекомендую.Свій поки продавати не буду,але хто купить,так одному настрою,а так займатись не буду,часу не має.Настрою бескоштовно,звичайно.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.